Pub Anchor fick smaka Heavy Metal!

Måndag igen, semestern fortsätter. Härligt, men tiden rullar på fort. Som alltid gäller: Se till att fånga den, tiden. Har under min ledighet jobbat mycket med bandets Myspace sida vilket har givit resultat. Från 1300 vänner till 3600 st idag! Massor av e-mails från alla världens hörn som vill höra mer än de tre korta versionerna som finns att lyssna på m.m.m.m.m. Kul som fan, man känner att hårt arbete ger lite. Men, det krävs att man knegar på hårt med att få ut namnet + musiken sju dagar i vecka, månad in & månad ut. Aldrig ta en paus eller känna att man inte "orkar" eller så. Hängiven till 1000 % är det som gäller för framgång.



Okej, vi backar bandet några dagar, till i Fredags, nämligen till klassika rock stället Pub Anchor på Sveavägen i Stockholm. För första gången i bandets historia så klev Denied upp på scen med "endast" fyra man i besättningen. Ingen solo gitarr denna kväll. Det funkade jävligt bra det också. Men, självklart, Denied är ett fem manna band. Det kan jag lova. Finns inga planer på att inte ha en femte medlem. Vi spelar heavy metal, där är gitarr solon en viktig grej av helheten. Vi får se hur det blir med det. Men tillbaka till själva giget. Ni som var där såg, ni som inte var det missade en stenhård kväll med Väsbys bästa Metal band! Fullt ös i 250 blåst! Svetten sprutade, nackarna gick på samtliga i bästa Kerry King (Slayer) anda. Det vill säga headbanging i MASSOR! Efter så kände vi oss jävligt nöjda. Vi gjorde absolut det bästa vi kunde för att ge publiken på Anchor en kväll att minnas. Tror du nog de flesta som var där kan skriva under på att vi rockade på satans bra. Men, som alltid, smaken är som baken. Någon kanske tyckte att vi sög ordentligt, ja i så fall är det helt okej att tycka det.



Vill passa på och tacka hela stora Väsby ligan som tog sig in, och framför allt, tacka för all hjälp både innan och efter spelningen. Utan er rullar inte Denied vidare. Jag skriver inga namn, i risken att jag ev glömmer någon nu för stunden och där med riskerar att få höra det ordentligt senare... Ni alla vet vilka ni är. Jag, Doll, Rob & Johan hyllar er alla. Det hoppas jag ni vet om.

Okej, för den som vill veta så såg setlistan ut den 10 Juli:


1. Lesser Son

2. Slave Not Man

3. The Black Room

4. Three Degrees Of Evil

5. Rise

6. Crossdraft

7. Seven Times Your Sin



STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0