Stellmar - Mannen som hör allt!

Robert Stellmar. Måste säga att den grabben har ett grymt jävla bra musik öra. Den minsta lilla "fel ton" eller något annat som inte är helt korrekt hör han direkt. Går inte att fuska med en grej så länge han är närvarande.... Det är jäkligt skönt att ha med Rob i bandet. Vilka frågor man än har till honom om t.ex. musik utrustning, om nya riff som ev kan "funka" tillsammans, så finns det alltid svar på allt. En annan grej som jag gillar med Stellmar är att han och jag ofta tänker "lika" när vi jobbar med en ny låt eller typ är i studion. Kommer den ena på en idé så tar det typ två sekunder innan vi har fått till något av det. Hur coolt som helst. Vi kommer under höstkanten att börja jobba med material som finns skrivet till platta nr tre. Räkna med att jag, Rob och även Mike & Pete kommer pressa fram det bästa och tuffaste Denied låtarna vi någonsin har gjort!image13

Herr Dolls och hans trummor...

Om ni bara visste hur nöjd vår galne trummis Pete Dolls är i sina DW trummor.... Haha!!! Skulle man komma åt dem och det eventuellt skulle bli den minsta repa som världen någonsin har skådat, så får man vara glad om man har livet kvar i behåll! Okej. vi pratar inte om vilka trummor som helst. DW är förmodligen ett av världens bästa och dyraste märke som finns att lira på. Låter ruskigt bra. Högt och fett som bara fan. Tänk bara om Peter jäveln kunde lira lika bra som de låter................ Nu lär jag garanterat dö iallafall!!! Hahaha! Pete, you fucking rock!!!image12

Hucki Matti Revolti

En liten bild på dåliga Arneeee från Rockbaren, Lördag 24 Nov. Formalin gjorde fan ett bra gig. Även om jag själv kanske inte gillar alla deras låtar så full respekt till grabbarna som kör sin grej oavsett vad folk tycker och tänker.
image11

Rolf Kasparek från Running Wild.

Denna snubbe tillhör en av mina absoluta hårdrockshjältar genom alla tider. Rolf Kasparek från det tyska bandet Running Wild. Vet inte hur många gryma låtar den karln har fått ur sig sedan början av 80 talet. Värsta kungen på att skriva melodier & riff. Det coolaste av allt kanske är hans artist namn som han ibland använder sig av, nämligen Rock ´n´Rolf! Hur jävla hårt är inte det!? Världsklass! Har du inte kollat in detta band tidigare så är det dags att börja nu!

UNDER JOLLY ROGER!!!

image9

Onsdag.

Skönt. Då har man bränt iväg tre sunkiga dagar av veckan och helgen närmar sig sakta men säkert. Känns bra. På Lördag blir det lite rock´n´roll på hemmaplan. Min polare & vapendragare i D´REVOLT, Thomas "Hucke" Holtinkoski spelar med ett band som heter Formalin på Rockbaren. Ska fan bli kul att höra lite live musik och träffa gamla polare. Vi jobbar hårt med att få fram luvtröjorna som jag tidigare har skrivit här om på bloggen. Så fort de finns klara så kommer ni att kunna läsa om det här på hemsidan, eller i bloggen. Vad gäller sökandet av den "nya" sångaren så "skrev" vi av ett namn igår. Killen kunde absolut sjunga men han var ändå inte riktigt det vi sökte efter. Det där är lite svårt att förklara för visa. Man säger att snubben kan sjunga men "funkar" inte. Hur går det ihop tro?! Vad vi är ute efter är någon som har en egen personlig röst som bara låter just som han eller hon. Behöver inte vara super tekniskt duktig eller så. En egen röst med riv och kraft och kan hålla ton är vad vi söker + som tycker Heavy Metal är jävligt coolt! Förmodligen växer inte sådana på träd men vi får se. Tips på någon lirare som uppfyller de kraven och är "ledig" är välkomna. Maila mig direkt på denied@comhem.se.

Roxx

image8


Smått & Gott.

Söndagar. Denna dag på veckan brukar jag försöka ta mig tid att jobba med nya låtar. Men idag känner jag mig inte alls speciellt inspirerad till att göra ett jävla skit. Kanske kommer det under dagen. Har ett eget litet tricks som brukar hjälpa att komma igång och det är att slå på någon cool metal video. Gärna någon grej där man ser något band som håller på och jobbar i studio med en platta. Nåja, nog om det. I torsdags så beställda vi 20 st Luvtröjor + 50 st nya T-Shirts! Det är första gången vi har tagit fram en Denied luvtröja. Det blir tryck på båda armarna, liten grej på ena bröstet och en stor grej på ryggen. Ska bli jäkligt kul att se hur den kommer att se ut. Vi har inte 100 % koll på priset än men vi hoppas och tror att vi kommer kunna ge ett ruskigt bra ut pris för den. Återkommer så fort vi vet mera om det. Till sist ett litet skivtips på en ny platta och det är Hardcore Superstars "Dreamin´ In a casket". Riktigt bra rockplatta med massor av guldkorns refränger på den. Kanske en av årets bästa partyplattor.

Som alltid, rocka hårt o högt!
Roxx
image7

Megadeth - Peace sells - 1986.

Headbangers Ball, MTV, 1986. Peace sells........ but who´s buying..... Peace sells....... but who´s buying!!! Fan vilken grym låt!! Blev så jävla nöjd varje gång den videon spelades upp på tv´n. Absolut en av mina favorit sånger från Megadeth genom hela deras karriär. Versen, rak o stenhård. Refrängen, melodiös o svängig. Slut partiet......... Peace sells...... but who´s buying!!! Runt och runt och runt 1000 gånger!!! Headbangade och lirade luftyxa så det bara dånade om i pojkrumet. Metal när den är som bäst. Fan att sådana här låter inte skrivs längre.........image6

Mästerfiskarn Stafbom

Denna man heter Thomas Stafbom. Han är både galen i att fiska och min bäste polare på jobbet. Älskar honom som om han var min bror. Lika jävla brända och galna båda två! Experter på att få "igång" varandra........ Men kul som fan har vi! Fisk jäkeln på bilden väger runt kilot. Gissa om jag har fått höra det........image5

Nya Denied låtar på G.

Även fast skiva nr "2" ännu inte är släppt så hindrar det knappast mig ifrån för att jobba med nytt material. Tvärtom, är mer sugen än någonsin att hålla på och skriva  nya grejor. Tror säkert jag har grunderna klara för en fem sex nya låtar. Platta nr "3" kommer att rocka stenhårt redan nu kan jag lova! För en trea tänker vi pressa ur oss så fort som möjligt efter att "The Black Room" finns ute. I mitt huvud har jag en klar bild över hur nästa platta ska låta. Svängig, fartfylld & tuff Heavy Metal i bästa Halford/Judas Priest anda. De låtar jag håller på med nu sparkar fan tok hårt om jag får säga det själv, och det får jag fan göra!

Som alltid, rocka hårt!
Roxx

image4


Robert Lowe

Tog mig många år att upptäcka denna fantastiska sångare från andra sidan Atlanten. Robet Lowe. Nu bara dyrkar jag denne mans röst. Lagom bra rent "tekniskt" men med en härlig "egen" röst som bara låter som han. Absolut en av mina favorit sångare. Jag rekommenderar att testa dessa två plattor med herr Lowe sjungades på:

1. Candlemass - King of the grey islands.
2. Solitude Aeturnus - Alone.
image8

Direkt från fabriken.

Efter mycket om och men så kom den äntligen! Nån där uppe eller där nere ska veta att jag har fått testa mitt psyke hårt för att få fram tröj jäveln ........ Nog om gnäll, så här ser den ut! För endast 100 svenska pistoler får du den rakt över disk. image3

Bättre sent än aldrig - Del 1.

Brukar du tänkta så här: "Fan, det kommer ingen ny cool musik att lyssna på". Bra! Då har jag listan för dig på bort glömda klassiker som garanterat kommer få dig att lira luft yxa igen hemma framför spegeln!

1. REVEREND - Play Good. Från 1991. Metal från US med lite drag av thrash i. Detta album krossar! Hur många låter som helst som får en att vilja starta en Mosh Pit hemma mitt i vardags rummet! Ruskigt bra produktion och med en rivig sångare i David Wayne som även tidigare sjöng med bandet Metal Church.

2. Fifth Angel - Time will tell. Från 1989. Glömmer aldrig känslan då jag hörde riffet från låten "We rule" spelades för första gången på det gamla svenska klassika hårdrocks programmet Rock Box. Tok svängig hårdrock med bra sång. Denna platta är en av mina givna favoriter vad gäller melodiös metal.

3. Pink Cream 69 - Pink Cream 69. Från 1989 (var tydligen ett bra rock år....). Tysk hårdock med kanon refränger att sjunga med till. Älskar sångaren Andi Deris "egna" röst. På plattan finns en fyra fem super hits att bara dyrka!

4. Sancturary - Refuge Denied. Från 1987. Lirar kanske den typ av hårdrock som jag gillar allra mest. Svängig, tuff, enkel, rak och kraftfull. Varje låt på denna platta rockar som fan! Och, låten "Die for my sins"..... Klassiker säger jag bara!

5. Shadow Keep - Corruption within. Från 2000. Tuff bra hårdrock med sväng i. Tycker sångaren har en sån jävla skön röst! Starka låtar i mängder.

Så, detta var allt för denna gång. Tänker lite då och då tipsa om plattor som just DU borde kolla upp!
Som sagt, bättre sent än aldrig!!

Roxx


ANDY ROXX BLOGG!!!

Ha! Detta ska fan bli kul! Mitt första inlägg i min lilla egen blogg! Har länge haft tanken att ha en. Så .....här är den! Okej, ingen återvändå! Kom ihåg en sak, stavfel och grammastika prylar som inte stämmer skiter jag i! Detta är jag och har någon problem med det så får man packa ihop väskan och dra vidare. Så va fan kommer att hända på den här sidan då tro? Jo, allt mellan himmel och jord som jag känner för! Precis vad som helst, absolut inte bara snack om Denied & grabbarna i bandet. Den som lever får se.......... Forza Denied!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0