År 2009 på väg in.

2008 har fan passerat jävligt snabbt förbi. Men det har varit ett ganska så bra år ändå. Den andra "berömda" plattan fick se dags ljus efter många långa svåra år, man blev farbror, bland annat. Nu gäller det att satsa hårt år 2009. Vi vet att vi har gjort en bra skiva, DENIED är ett jävligt bra band på många sätt. Nu gäller det för resten av världen att få se och höra det också. För möjligheter, ja de finns det alltid. Finns inget band i världshistorien som har fått något gratis. Man måste jobba för det. Lägga upp en plan, försöka få saker och ting att bli som man har tänkt sig. Vi har fått tag på en grym sångare till bandet i form av Johan Fahlberg från tysk/svenska bandet Jaded Heart. Enligt min mening så sjunger unge herr Fahlberg ruskigt bra och det ska bli vansinigt intressant att få höra hans röst på våra låtar framöver. Även en hel nya låtar är faktiskt på gång in. Det materialet som finns skrivet just nu krossar utav helvete! Stenhård Heavy Metal garanteras! Okej, det är inte prio ett att spela in nya låtar men vi måste ändå ligga ett steg före med den delen så att säga. Snart är jul & nyårs helgerna över, då blir det fullt fokus igen på grejor runt bandet. Vi har en "intressant" grej på gång kan jag säga. Men som alltid vill jag inte skriva för mycket om den innan något som helst klart. MEN, skulle det "bli av" så kan det hända att vi får packa reseväskan och dra söderut....


Work suck´s!

Just nu känns det som om jag inte har något liv. Jobbar över tok mycket just nu. Igår Måndag t.ex., gick upp upp ur sängen kl 04.30 och kom hem 21.35. Perfekt....... Not! Visst, det ger ju en del extra pengar, men skulle lätt välja bort dem bara man fick arbeta sina "normala" timmar. Kommer att vara tufft en tid till. Har inte haft lust eller ork framför allt att skriva inlägg här på bloggen pga texten ovan. Men, det blir bättring snart med det. Okej, lite musik grejor då. Vi har lite små grejor på gång. Några ganska stora faktiskt. Men som vanligt, vi räknar med inget.... Vi får se. Återkommer.

Litet musik tips så här sist av allt: Hörde sent igår danska bandet Ironfire´s nya platta. Lät faktiskt jävligt bra. Kommer dock inte ihåg vad den heter.

Hörs snart.
/Roxx

Ny sångare - Av absolut bästa kvalitet

Den som vill få ett första smakprov på hur DENIED´s nya frontman låter kan kolla in:

www.myspace.com/johanfahlberg

En längre blogg kommer om detta ämne om ett par dagar.


RSS 2.0