Blir inte bättre än så här!

Vet inte riktigt var jag ska börja. Kolla bilden nedan på dåliga Arne. Alltså, kan det bli så jävla mycket bättre?! Ytterst tveksamt. Jag älskar denna bild. Vad som är Huckes "storhet" är att han skiter i hur han ser ut + vad folk tycker och tänker om honom. Det är fan ultra respekt! ARNE RULES!!!
image30

Nytt Video Klipp på You Tube

Måste erkänna att jag har varit lite dålig med att skriva på bloggen på senare tid. Har faktiskt inte haft den rätta orken. De senaste månaderna har jag jobbat en jävla massa överid. Så när man väl kommer hem så finns det liksom inga krafter kvar i kroppen. Nåja, ska inte gnälla för mycket. Finns faktiskt de som har det värre. Okej, för "gott göra" det hela så finns ett nytt video klipp på You Tube att kolla in. Filmat från Rockbaren på hemma plan i Mars månad 2007. Detta gig var fan jävligt jävligt coolt. Fullsatt på stället och massor av positiv engergi. Kanske en av de roligaste spelningarna vi har haft om ni frågar mig. Som "vanligt" är ljudet inte det bästa.... Men va fan.... Det är ju metal vi sysslar med!!!

www.youtube.com/watch?v=2PS7GO2GF5k


Lördag kväll

Skönt. Soft Lördag. Sitter hemma hos min polare Kaj Nyman från Väsby´s hårdaste punkband Captain Cunnilingus och tar en öl bara. Har inget mer än så att säga för denna gång.
Heaven and hell!!!

Roxx
image29

Klassiska stunder

Fredagen 9 Dec 2005 var vi och gästade radio kanalen Rock klassiker och deras "morgon rock" grej. Två låtar stod på programmet att framföras live. Det här var så jävla kul. Vi dyker in till studion runt klockan 06.00. Börjar packa upp våra grejor, lite soundcheck tillsammans med Ian Haugland och då börjar showen.... Dolls börjar slita av säger kläderna!! Ina som med Ian snackar på Rock Klassiker skrattade så att hon höll på att dö! Det var garanterat första gången som någon lirade trummor endast i kalsonger hos dem! Ribban var satt direkt från början och vi have en jäkligt trevlig dag kan jag lova....
image28

Grym bild på grabbarna.

Den här bilden har ni säkert redan sätt någon gång tidigare. Tagen precis innan en spelning för ca 6 månader sedan. Tycker det här är fotot rockar stenhårt. Egenkär?? Ja, varför inte! Coolt e Coolt! DENIED RULES!!!
image27

Veckans bild

Den här bilden är så jävla skön. Var bara tvungen att lägga upp den på bloggen (sorry Dolls.....haha). Tagen i replokalen för en tid sedan. Vem av Mike / Pete tror ni behöver ta några extra steg i löpspåret.........
image26

Mixning av plattan

Arbetet med nya platter fortsätter som vanligt. Nu har vi kommit exakt halva vägen av mixningen. Fem spår kvar att gå igenom. Det är intressant, varje gånger vi kommer till studion och lyssnar på låtarna så "hör" vi något som kan förbättras på dem. Idag så var det sångerna "The Black Room" och "Lazarus" som fick känna  på Roxx & Rob´s hårda nypor. Fram med klipp saxen, bort med hela slut pariet på "TBR". Klart mycket bättre än hur det var innan. Lazarus "klarade" sig ganska bra. Ett litet parti efter första refrängen fick bli lite kortade. Vi ändrar aldrig bara för sakens skull. Absolut inte. Resultatet ska vara att "nu jävlar" har vi fått som mest ut av sången. Planen ser ut så här framöver. Ett. Mixning klart innan 31 Jan. Två. "Mastra" låtarna (sista man gör i hela processen, man kanske säga att man gör så att det blir mer tryck i soundet). Tre. Trycka plattan Feb/Mars. Får väl se om vi lyckas hålla det......
image25


Three Degrees Of Evil på YouTube.

Under nyårshelgen så passade jag på att klippa ihop en liten "video" till låten Three Degrees Of Evil från kommande plattan. Detta mästerverk kan på beskådas på Download avdelningen på hemsidan.
Eller så går ni på Youtube och kollar den där. Klicka på länken nedan. Glöm inte, volymen upp på max!!!

www.youtube.com/watch?v=ojVCWAloSZg


Sanningen i vitögat

Jaha då, nytt år igen tänker de flesta. Även jag. Det känns som om tiden passerar förbi en så jäkla fort. Och det gör den. Varför? Jo, vi tvingas bl.a. att vara på något som heter "jobbet" ca 10 timmar om dagen. När man väl kommer hem där ifrån så har man varken kraft, ork, inspiration till att göra något. Men andra ord, dagen är förbrukad. Ner i säng, ställ klock helvetet på ringning, jobb igen. Klart som fan det känns som om tiden bara försvinner iväg. Man hinner ju inte leva av den. Som Herr Stellmar brukar säga: "Tid är det sista på man kan låna". Kan inte sägas bättre än så. Det gäller att bli en mästare på att fånga den innan resan är slut. För ibland känns det som om att tåget rullar jäkligt snabbt förbi än.

Nyårslöften har jag aldrig hållit på med och tänker inte börja med det nu heller. Men, 2008 ska bli Denied´s år! Sanna mina ord när jag säger det. Helt övertygad om den saken. Först och främst ska vi bara färdigställa vår andra platta = vårt slagskepp! Sedan kan värden börja på allvar. För skivan kommer att bli jävligt bra. Bra mycket bättre än många andra plattor som har kommit på senare tid. Visst, smaken är som baken. Finns inget rätt och fel vad gäller musik. Alla band gör sin grej men ingen kan fan komma och säga att Denied är piss band. Vi är fan ett satans bra metal band!!! En sak som folk fan ska veta, jag är bra mycket påläst om en sak i livet: Hårdrock. Där är det få som slår mig på fingrarna. Så om jag säger att vårt band absolut kan hävda oss med många andra ifrågan om skivkontrakt, att få åka med som förbandsturne till en större akt bla bla bla så är det så. Citat Hucke: "Ni hörde"!!!.
Vet inte hur många gånger jag har varit på en konsert för att se något favorit band lira och så kommer först förbandet upp på scen och kör en halv timme och jag tänker. "Helvete också! Vi krossar ju för fan det där bandet!". Dagens sanning. Kan de så kan fan vi också! Som sagt, 2008 ska bli vårat år. Vänta och se bara!!!


RSS 2.0