Sommartider - Härliga tider

Sista veckan på jobbet. Sedan fyra långa härliga semester veckor. Lite lite sent kanske att börja den vecka 32 först, men skit samma. Ska bli ruskigt trevligt att slippa gå upp 04.30 på morgon iallafall... Som sagt, fyra veckor att softa ner. Eller softa o softa. Tänker försöka att vara driftig hemma och jobba men de 6 - 7 st nya Denied som ligger i min musik/studio dator. Har kommit ganska så långt på dem faktiskt. Måste säga att jag är jävligt nöjd med dem hittills. Okej, låten är långt ifrån klar efter att den lämnar min verkstad. Då ska den vidare över till Jari för skrivandet av text + sångmelodier. Alltså, det är ett prio ett att börja lira "nya" låtar men samtidigt är det bara bra att ligga ett steg före så att säga. Jag kan lova att vi kommer att hålla hos till det vi är bäst på, nämligen: rak, fet & svängig Heavy Metal!

P.S. Anchor närmar sig... GET READY FOR MAYHEM!!!


Pub Anchor / Stockholm - Söndag 3 Juli.

Detta gig får ingen missa! Kan lova att vi kommer rocka 1000 gånger hårdare än någonsin tidigare. Vi har hård repat den senaste tiden och grejorna sitter där de ska. Hårt o rakt ansiktet! Som att få ett bollträ inmonterat i "nian" i 300 blåst! Det ska bli riktigt kul att lira igen. Vi har haft lite "oflyt" med ett par gig den senaste tiden p.g.a. diverse saker som har legat utanför vår kontroll. Inte kul men bara gå vidare. Som man har kunnat läsa på Jari´s blogg så kommer Benny "Bempa" Persson att lira solo gitarr på spelningen. Ni som tidigare har hört Herr Persson´s solo spel vet att är bland det bästa man kan få höra. Absolut ingen överdrift när jag säger det. Vet inte riktigt när vi kommer att gå på scen, men se till att vara på Anchor runt 21.00 tiden. Hemsidan har varit lite död ett tag med nyheter. Men, lugn bara, här är det grejor på gång.... Vänta o se bara... Hur som helst, Pub Anchor nästa. Då ska storstan få se och höra vilka som är Hellands Väsby´s bästa Heavy Metal band!


Lyssna på Radio Bandit 106,3 i helgen!

Förmodligen så gör vi radio debut på Radio Bandit 106,3 i helgen. Någon gång mellan klockan 09.00 - 14.00 är det tänkt att någon låt från kommande plattan ska spelas. Så gott folk, på radion, stöd DENIED!!!

SATANS JÄVLA HELVETE!!!!!!!!

Hade precis skrivit klart ett långt nytt jävla inlägg. Vad händer?? Jo, man kommer åt någon satans knapp sedan så var allt borta! Ruskigt jävla sne just nu. Åt helvete med allt!!!!!!


NEW ARMY FOR THE OLD REVOLUTION

Nu är det bestämt. NEW ARMY FOR THE OLD REVOLUTION blir namnet på platta nr två. Omslag m.m. är tänkt att göras klart på Tisdagen nästa vecka. Det förslag som vi jobbar ifrån ser rusktigt jävla coolt ut. Ingen kommer att bli besviken på den biten. Vi hoppas på att skivan går på tryck i slutet av Juli månad. Med lite tur så har vi den kanske någon gång i Augusti. Otroligt skönt att kunna se ljuset i tunnel.... Det har ju tagit lite tid med att få "tvåan" klar.......
Okej, följande låtar kommer att finnas med:

THE BLACK ROOM
THREE DEGREES  OF EVIL
SLAVE NOT MAN
CROSSDRAFT
LESSER SON
THE LAZARUS PHENOMENON
RISE
STUCK
FEAR
RED THREAT


RSS 2.0