Dagens bild

Ett ord = Världsklass
image42

Gig på GARAGE - Onsdag 16 April.

Vi har bokat in ett litet gig på Rock klubben GARAGE som ligger vid Märsta station Onsdagen 16 April. Ska bli kul att lira. Det var ett tag sedan vi stod på en scen så denna spelning känns bra som en lite "uppvärming" inför vad som komma skall så att säga. Skulle tro att vi kommer lira runt en sju till max nio låtar. Mest från kommande plattan lär det bli, men någon "gammal" goding lär det nog också säkert dyka upp.... Plattan är för övrigt klar nu. Vi vet ännu inte dock när den kommer att kunnas finnas ute för lyssning / försäljning. Ola Dahlberg som håller i grejorna utanför musik pratar just nu med flera olika bolag. Vi får se vad som händer inom en snar framtid.
 image41

Till 99,9 %.....

så blir ny plattan klar idag LÖRDAG 22 MARS 2008! Tro det eller ej. Om nu inget skulle gå jätte fel i studion.... Det känns som om denna resa har pågått i 1000 år. Men skit samma. Nu har vi nått slut målet. Följande låtar kommer att finnas med (OBS! Varken låt ordningen eller skivans titel är ännu spikad):

1. The Black Room
2. Lesser Son
3. Three Degress Of Evil
4. Rise
5. Lazaruz
6. Stuck
7. Slave not man
8. Fear
9. Red Threat
10. Crossdraft

Vi har eventuellt ett par jävligt coola spelningar på gång. Vågar dock inte säga för mycket då inget är klart. Skulle vilja säga att vi har en 50 % chans att få till det. Men, man har bränt fingrarna vid ett ex antal tillfällen tidigare så att ta något för givet... nää, skulle inte tro det. Se till att kolla in hemsidan + www.myspace.com/deniedworld för mer info om grejor som är på gång. Kan även säga att vi har lite smått börjat planera för en  STOR release fest på hemma plan under "vår kanten" för att fira nya plattan. Samma där, återkommer så fort det finns något mer att berätta om det. Den finns fortfarande kvar t-shirts till försäljning. Sugen på inskaffa en? Skicka då ett mail till deniedworld.com så fixar vi allt där ifrån. Som alltid: HEAVY METAL IS THE LAW!
image40


1 2 3 - 4 5 6

Du har, en gång för mycket, spottat på, min kropp o själ

Stor o tuff, bakom ditt bord, du smider lömska lögner, jag har fått nog

Du tror att du kan göra, som du vill, behandla mig som skit

för jag är ju ingenting

En vacker jävla dag, o den tiden kommer snart

Då jag skickar dig till himmlen, du finns ej längre kvar

1 2 3 4 - 5 6

1 2 3 - Snart så smäller det

4 5 6 - Försök o spring din väg

1 2 3 - Du kan inte stoppa mig

4 5 6 - Jag kommer släcka dig

Jag föraktar - Jag föraktar den du är

Nu står du där och ber, på dina bara knän

Ja tänker inte skona dig, från att göra det

1 2 3 4 - 5 6

1 2 3 - Snart så smäller det

4 5 6 - Försök o spring din väg

1 2 3 - Du kan inte stoppa mig

4 5 6 - Jag kommer släcka dig

1 2 3 - Snart så smäller det

4 5 6 - Försök o spring din väg

1 2 3 - Du kan inte stoppa mig

4 5 6 - Jag kommer släcka dig

Jag skiter fan, i vad du tycker

Jag skiter fan, i vad du säger

Jag ska bli din värsta mardröm

Du kan aldrig gömma dig för mig - Nej!!!

1 2 3 4 5 6


Skiv tips. Iced Earth - Something Wicked This Way Comes"

Då var det dags ingen för ett litet skiv tips här på Andy Roxx Blogg. Var ett tag sen senast nu. Okej, denna gång vill jag lyfta fram ICED EARTH med plattan "Something Wicked This Way Comes" från 1998. En äkta tio poängs platta i mina öron. Absolut Heavy Metal Världsklass från börjar till slut. Bara guldkorn rakt igenom. Ruskigt bra mix på låtarna. Hårt blandas med mystik, tyngd, fart och vackert. Allt i ett. Har du inte upptäckt denna skiva tidigare så är det dags för att göra det nu. Sedan jag hörde ICED EARTH för första gången för en ca 15 år sedan har jag dyrkat bandet. Band ledaren Jon Schaffer, på gitarr , är universums riff mästare nr 1. Jon Schaffer ja, efter många års farande runt på vägarna = headbangade i massor, har nu gjort så att denna man har fått feta problem med sin nacke. Snacka om attityd, eller galenskap...... Haha! Vad är det man sänger: "Utan offer ingen seger"!
image39


Gig datumen börjar ramla in.

Igår Onsdag 12 Mars var fan en jävligt cool dag. Först var jag, Dolls & Jari i studion och slut mixade plattan. Nu är nästan allt klart....hahaha!!! Tycker fan att det låter bra. Vi har gjort en jävligt bra andra platta. Ska bli kul som tusan att få höra folks åsikter när den väl är släppt. Fast ändå tycker jag nog att det som var coolast med gårdagen var att tre spel datum blev klara till 100 %.

19 APRIL - ROQ - STOCKHOLM

27 MAJ - PUB ANCHOR - STOCKHOLM

19 JUNI - HARRY B. JAMES - STOCKHOLM

Mer info runt dessa gig kommer snart finnas på hemsidan.

Detta är förhoppningsvis bara början på ett år som ska bli Denieds bästa med 1000 hästlängder!

P.S. Håll ögona öppna efter världens hårdaste jeans jackor på Väsbys gator.............
image38


Falling Down

1993 kom det en film med Michael Douglas som heter Falling Down. Ni som kan er filmhistoria vet vad den handlar. En vacker dag kommer jag att få något liknande bryt på mitt jobb och gå lös på allt och alla. Shit vilket jävla dårhus jag jobbar på. Så många idioter på samma ställa. Har svårt att tänka mig att det kan finnas ett annat företag där det fungerar lika dåligt. Folk som älskar att utöva sin "makt" innanför väggarna. Personal som tjänar 35 - 50 000 kr i månaden och inte gör ett skit. Den som bryr sig blir alltid pissad av den som har en "högre" position. Som sagt, en mindre vacker kommer 1000 atombomber att smälla av samtidigt. Ett tips: Var långt borta.

Dolls & Hemsidan

Härligt, Fredag igen. Precis kommit hem från jobbet. Så satans skönt att sätta sig ner o bara softa. Fuck! Hatar att jobba! Tar så mycket krafter ur min lilla kropp att ni inte kan haja det. Men som sagt, nu får man släppa skiten några dagar och tänka på andra saker. T.ex. hemsidan. Mike har gjort ett jävligt bra jobb med den idag. Ser bättre ut och snyggare än någonsin och ännu bättre ska den bli med tiden. Fast dagens stora grej är att vår galne trumslagare fyller år. Hur mycket denna unge man fyller tänker jag inte avslöja här..... haha!! Pete, you fucking rock dude!!! Happy birthday!
image37

Studio rapport

Äntligen är mixningen SNART klar av nya platta. Igår ikväll började vi nämligen jobba med sista låten "Stuck". Ärligt talat så börjar man bli lite trött på att sitta och höra "de tio spåren" 1000 gånger om. Men, ska det bli bra så finns det inga genvägar. Bara hårt arbete som gäller. Shit alltså, vågar inte ens tänka på hur många timmar framför allt jag och Rob har hängt i studion...... Som sagt, tio låtar är inspelade. Bra mix på grejorna vad gäller tempo, tyngd m.m. Borde passa de flesta som gillar Metal. Lita på att det blir en ordentlig release fest när plattan är klar! Heaven and Hell!
image36


RSS 2.0