Harry B James - Stockholm - Torsdag 19 Juni - LIVE

image53

Coolt, snart dags för gig igen. Denna gång är det rockstället Harry B James i Stockholm som ska få smaka på riktig Heavy Metal. Första gången vi lirar där, ska bli riktigt kul. Har själv faktiskt aldrig varit där. Inte den blekaste hur stor scenen är osv. Men roligt ska det bli, stor scen eller liten. Spelar ingen roll. Vi kommer som alltid göra vårt bästa för att rocka röven av stället. Kom ihåg att man är ledig dagen efter, så inga ursäkter för att hitta dyka upp! Vi har varit lite "slöa" ett tag nu med arbetet av nya plattan. Dags att ta tag i det hårt igen. Imorgon Torsdag är det rep inplanerat. Det känns som om att man blir snabbt rostig efter ett pars veckor "semester". Men det är  ungefär som med den gamla klassikern med att cykla. Har man väl lärt sig det en gång så tar det typ två sekunder innan man är i spår igen!

Gamla goda tider

image52

Har varit metal snubbe typ i hela mitt liv. Kommer faktiskt ihåg tiden när man jag var sex bast och gick i lekis, då var The Boppers mina största hjältar. Men bara något år senare var det hårdrock som gällde till 100 %. All annan form av musik var fienden. Haha! Fan va coolt! Vilka tider! Ung o dum..... Haha! Ahh! Fan heller! Det var metal som var grejen. Punkt slut. "Synthare" var de man tyckte absolut minst om. Glömmer aldrig när jag var och tittade på Metallicas första Sverige spelning vinter 1983 (eller var det 84?) på Göta Lejon i Stockholm. Innan grabbarna klev upp på scenen sjöng hela stället: "Vi hatar synthare". Då var det "krig" mot dem som hade skumma frisyrer och kläder. Fan, jag skrattar stort när jag tänker tillbaka på det. Själva konserten då? Jo, kan säga att Metallica årgång 83/84 rockade bra mycket mer än vad de gör år 2008.....

Metal brothers

image50
Sommaren 2004, då började denna resa. Hade känt Jari lite sedan tidigare men en dag sa vi tillvarandra: Fan, vi borde börja lira ihop. Sagt och gjort. Skickade på finnen en låt utan sång som jag hade skrivet för att se vad han kunde komma upp med för grejor. Det tog exakt en dag. Får sedan ett sms där det står: "Låten klar, det heter Seven Times Your Sin. Vill du komma över och lyssna?". Självklart sa jag! Kommer direkt. Hoppade på cykeln med destination Lindhemsvägen i Carlslund. CD skivan in i stereon. Volymen upp på max, sedan kom den bästa jävla sång jag någonsin hört och det är inget skit snack. Kommer ihåg det precis som om det var igår. Denna man kunde sjönga och skriva sångmelodier + texter som en kung! Seven times your sin & DENIED var född.


Vi kom, vi sågs, vi krossade!

image51
Skål till alla som kom och rockade med oss igår Fredag på Klubb Garage i Märsta. Ett super stort tack till hela STORA Väsby ligan som slöt upp bakom grabbarna. Ni alla vet vilka ni är. Väsby rockar! Tack även till Klubb Garage. Yousef, Manne, Sara m.fl.

Känner mig jävligt glad så här dagen efter. Tyckte vi gjorde ett riktigt bra gig igår. Svetten sprutade, headbanging i massor och framför allt,  vi lirar Heavy Metal när den är som bäst. Nu gäller det för oss att hålla ångan uppe ordenligt. För när vi är "ON FIRE", yeah, då kan inte ett skit stoppa oss!

Den som sitter inne med bilder + filmer från spelning, maila mig gärna dem på denied@comhem.se

SISTA VARNINGEN!!!

 LIVE, IKVÄLL PÅ KLUBB GARAGE, MÄRSTA STATION, KLOCKAN 22.30!!!

Replokalen - Sinnesro

Precis kommit hem från sunkiga jobbet. Slagit mig ner framför dator. Läsa lite sport & rock nyheter och bara andas ut. Ändå har det varit en ganska så soft dag på Arlanda. Men ändå, shit  vad krafter det tar ifrån ens lilla kropp. Måste bli rik så att man kan komma undan skiten någon jävla gång. Men det finns ett ställe att gå till om man vill slippa alla sina problem. Nämligen: REPLOKALEN. Har pratar vi total sinnesro. Och det behövs kan jag säga. Idag är det repa klockan 19.00. Ska bli jäkligt kul att träffa grabbarn och lira lite metal + snacka skit. Gå igenom planeringen inför giget nu på Fredag. Låtarna är utvalda till en 99 % om vilka som skall liras. Men vet vem, vi kanske kastar in någon till på plats. Man vet aldrig vad som händer när vi väl står på scen.... Med all sannoliket så blir det även premiär för "The White Lady" den 16:e....
image48

Fyra dagar kvar till Mayhem!!!

Nedräkningen har börjat på allvar inför Fredagens spelning på Klubb Garage I Märsta. Fyra dagar kvar nu bara. Det ska sägas att var ett tag sen senast vi hade ett gig. Men, en sak kan jag stolt säga och det är att DENIED är en krigsmaskin som aldrig rostar samman! Det kommer att bli kraft, energi, svett, nackar som flyger fram och tillbaka i 300:a blåst! Missa för fan inte denna kväll. Tror för övrigt att det är fri entré på stället. Skulle jag ha fel i den frågan så pratar vi ingen stor summa av få slänga fram vid dörren. Tröjor kommer att finnas till försäljningen för den som känner för att "pimpa" upp sig till sommar säsongen. Tyvärr så är luvtröjorna nu helt slut i lager. Vi har börjat snacka om trycka upp ett nytt lager igen. Den som känner sugen på att rita, eller ta fram ett nytt coolt tröjmotiv är mer än välkommen till att höra av sig till mig (skicka ett mail till denied@comhem.se). Skulle vara häftigt med nya förslag från folk utanför själva bandet. Allt är intressant. Så ta chansen att vara med och skapa lite Denied historia!

VI HÖRS PÅ KLUBB GARAGE, MÄRSTA STATION, FREDAG 16 MAJ, KLOCKAN 22.30!!!
image47


Tillbaka!

Yes!!! Shit va skönt. Sedan i fredags funkar dator igen. Kände mig helt jävla noll ställd utan den faktiskt. Men nu så, let´s rock! Hade besök av Jari tidigare idag. Vi jobbade lite med en ny låt som går under namnet "Define what you´re looking for". Denna sång kommer att bli kanon. Det kan jag säga redan här och nu. Gig på Fredag (16:e) på Klubb Garage vid Märsta Station. Vi går på scen runt 22.30. Missa inte denna kväll. Kommer att bli ruskigt roligt. Vi känner oss så jävla sugna på att gå upp och krossa i trehundra! Sitter för övrigt och lyssnar på nya plattan med bandet Wednesday 13. Några låtar rockar utav helvete! Kolla upp skiten. Typ "party metal" a´la 2000 talet.
Känns bra att vara tillbaka!
image46

Spelning - Fredag 16 Maj - Klubb Garage / Märsta

Yes. Ett nytt gig datum i kalendern.
Fredagen 16 Maj kommer vi att lira på Klubb Garage i Märsta (ligger precis nere vid Märsta tågstation). Ska bli kul som fan. Missa inte det!

P.S. Min hemma dator är fortfarande död......

RSS 2.0