Nevermore - Ett band att upptäcka.

För dem som inte är lika besatta av hårdrock som jag själv vet nog inte till 99,3 % säkerhet vilka bandet Nevermore från USA är. Det är helt okej. Fram tills nu. Ett av mina favorit band som har hängt med nu i ca en 15 års tid. Nevermore har en bra mix. Hårt, vackert, mörkt, melodier, riff, sång m.m. En band klart värt att kolla upp. Kommer ihåg när jag o brorsan kollade in dem live på stället Klubben / Stockholm för ett par år sedan, vilket grymt live band. Sådan kraft, pundus & utstrålning som många andra bara kan drömma om. Var ett grymt gig. Skulle jag rekommendera en "första" platta med Nevermore så får det bli "Dead heart in a dead world" från 2000. Check it out and play it loud!Tanka hem nya plattan den som vill.

Yes, som titeln säger, vill man inskaffa ny plattan på ett ruskigt enkelt sätt så går man bara in på DOWNLOADS avdelningen på hemsidan. Höger klicka på låten, välj spara mål som, och tryck spara. Så, då var allt klart. Låten direkt in i datorn. Sprid låtarna vidare till släkt & vänner. Lägg ut dem på DC eller annat nedtankningsprogram på nätet. 100 % okej för oss. Kommer inom en snar framtid även att lägga upp omslagen till nya plattan att hämta hem. Men om man nu vill ha skivans omslag direkt, skicka mig då ett mail på: denied@comhem.se .Första nyförvärvet på väg in....

Vilken dag som helst så släpper vi det första nyförvärvet till bandet här på hemsidan/blogg. Kan säga så mycket som att vi har fått klart med en förstärkning i världsklass.... Vänta o se bara. Eller hör.....

l

Inget gör mig gladare än den lille mannen.I går, Lördag kväll. Bestämmer mig för att gå hem till Mamma & Pappa som är barnvakt för första gången till brorsans lilla grabb Liam. Det ångrar jag inte. Den lille mannen är så otroligt härlig att skåda. Det finns absolut inget annat i hela världen som gör mig så lika glad som av att se Liam skratta. Tiden stannar verkligen upp när han är på bästa humör. Visst, det är kanske inte riktigt lika roligt när leendet byts ut mot "den andra" sidan.... Men det brukar gå över ganska så snabbt, iallafall när jag har varit med. Liam får gärna röja på när han är hemma och brorsan får det tufft med natt sömnen..... haha!!

Fritt med nya vidoes på hemsidan!

Exakt 14 st nya videos finns nu att kolla in på "Downloads" avdelningen på hemsidan. Både nya som gamla grejor. En del filmer är inte av världens bästa kvalitet men skit samma. Så jag säger, håll till godo AND LET THE MAYHEM BEGIN!!!


Ny härlig medvind på väg inInom den närmsta tiden hoppas vi kunna göra klart med flera positiva grejor runt bandet. Otroligt härligt att känna lite vind som blåser åt vårat håll för en gångs skull. Håll ögona öppna på "NEWS" avdelningen på hemsidan framöver.

Personligt RekordExakt 9 veckor och tre dagar är det sedan senast rakhyveln fick jobba. Här är resultatet av det. Tror att det måste vara personligt rekord faktiskt. Har aldrig sparat helskägg tidigare (på min nivå det vill säga, ej att blanda ihop med Dolls & Stellmar som har ultra blod dopad skäggväxt....). Men någon gång ska ju vara den första. Mellan de 10 - 14 första dagarna kliade det absolut som värst. Kändes som hela mitt ansikte rörde på sig! När det var som mest "jobbigt" tänkte jag ofta på Bempa´s klassika uttryck : "Om det kliar.... klia tillbaka!!!". Och det gjorde jag fan och överlevde! Haha!!! Nu känns det bara skönt att ha skiten. Får så hur länge man orkar ha kvar det bara. Fast samtidigt kändes det ganska så onödigt att först ha gått igenom ett smärre helvete för att sedan slänga iväg det bara när allt är bra. Som vi i bandet brukar säga: Skägg - RESPEKT!

P.S. Samtidigt som jag skriver detta så spelas Venom´s andra platta "Black Metal" i stereon. Satan vad jag älskar denna skiva!

Världens bästa Dolls!Peter "Pete Dolls" Olsson har jag faktiskt bara känt i ca 3,5 års tid. Men det känns som om den mannen har funnits runt omkring mig i hela mitt liv. Peter har ett hjärta av guld. Jag älskar det. Finns aldrig en sekund där det inte finns ett skratt nära till hands. Eller ett galet upptåg! Haha! Underbart!

En Ung Herr Stellmar.Denna bild landade precis i min lilla dator. Självklart så måste den bara upp här på bloggen för allmän beskådning för resten av omvärlden! Enligt uppgifter är kortet tagen någon gång under året 1991 på en rockklubb i Stockholm. Är det bara jag som tycker att Stellmar ser ut som en "glam rockare".......

Live!Cool bild på grabbarna från den 25 Okt.
Håller på för fullt och samlar in material från denna kväll. Spelningen filmades med två olika videokameror så lite smått & gott ska det nog kunna bli till av det.

RSS 2.0