En jävligt cool grej snart bekräftad till 100 %...

Var ett tag sedan jag skrev en ny blogg nu. Har haft det jävligt fullt upp med grejor runt bandet bl.a. Gjort min första veckan på jobbet efter fyra veckors semester. Faktiskt så har det varit ganska så "okej" att komma in i spåren igen. Visst, fick man välja på att vara ledig med betalt resten av livet istället för att behöva knega så skulle ju valet så klart vara enkelt... Okej, nu går vi på det som är intressant. Till 99,999655 % säkerhet så har vi fått till en jävligt cool grej som kommer att ske runt den 1 Sep. En pryl som är satan bra och viktig för bandet. Jag vågar inte säga det ännu då vi med årens lopp VERKLIGEN lärt oss att inte skrika högt innan det är "klart". Så ge det någon vecka till, sedan så hoppas jag kunna skriva om vad det är. Den som väntar på något gott....

DENIED RULES!

Någon som vill ha jobb som min privata data tekniker?!

Jag betalar 10 miljoner om året till den som vill vara min personliga data "snubbe". Som dyngnet runt, sju dagar i veckan, varje månad kan komma hem till mig med jävligt kort varsel o fixa med mina datorer om de strular. För det gör de jämt!!! Helvete! Blir snart galen på den här skiten!!!! Datorer + internet..... En vacker dag så åker yxan fram.... Ska det vara så satans svårt för grejorna att bara funka?! Jag kan inte detta skit. Som sagt, det som vill ha "jobbet", hör av er!

DENIED drar till USA....

Inte på riktigt, men nästan... Okej, så här är det. Den 29 Juli, mellan klockan 19 - 22 kommer våra tre ny inspelade låtar, Seven Times Your Sin, The Black Room & Lesser Son att spelas upp på den amerikanska hårdrocks websidan www.themetalmadman.com . Jävligt coolt. Jag har mailat fram och tillbaka över Atlanten hela gårdags kvällen till en av snubbarna som håller i denna sida och han tycker våra låtar är jävligt bra! Häftigt och kul som fan! Kan berätta att på  TheMetalMan´s myspace sida ,så har de idag ca 41200 st vänner. Bilden nedan skickas ut i ett reklam mail till samtliga deras vänner! Snacka om bra reklam för oss! Kolla gärna in länkarna nedan:

www.themetalmadman.com

www.myspace.com/themetalmadman

STÖD ALLTID DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Get ready to be crushed!!!

Äntligen så är vi klara för denna gång i studion!!! Nya versioner av låtarna Seven Times Your Sin, The Black Room & Lesser Son är nu redo att rocka röven av hela jävla världen! Kan ärligt säga att vi aldrig tidigare har låtit så här bra. Ska försöka få upp låtarna på våra två hemsidor ikväll. Kolla upp det o sprid namnet DENIED för allt och alla!

www.myspace.com/deniedworld

www.deniedworld.com

Tillbaka.

Det blev ett kort besök på vackra Öland, nu är man hemma igen. Min brorson Liam & hans mamma Annika fick båda två vattkopper (efterspelen då brorsan fick det ett par veckor tidigare. Inte mycket att göra åt saken. Men, det "positiva" är att man är tillbaka och kan skriva lite skit här i bloggen om nu någon skulle bry sig... Ev så kommer det att hända en jävligt cool sak här på hemsidan senare idag.... Enligt ryktet så har gått bra i studion igår Måndag med mixningen av de tre "nya" låtarna. Återkommer.

STÖD ALLTID DENIED!

Nya bilder från Pub Anchor - www.rockspot.se

Fick precis ett litet tips från Herr Dolls om att det finns bilder från Anchor spelningen den 10 Juli på websidan www.rockspot.se. För den som inte orkar gå in där så lägger jag upp samtliga bilder här på bloggen.

Studio Rapport.

Nu så är det sista inspelat i studion. Vår kompis Rene från I Condemn var tidigare i veckan och lag på alla gitarr solon. Jävlar vad han kan lira! Fingrarna bara flög upp och ner över gitarr halsen. Blev hur bra som helst. 1000 tack för hjälpen. Nu ska vi så fort som möjligt försöka "mixa" ihop låtarna så att vi kan lägga upp dem på hemsidan + myspace. Med lite tur så kanske det kan ske om en ca två veckors period. Kan lova att slut resultaten kommer att bli ruskigt bra.

P.S. Kommer inte att kunna lägga upp någon ny blogg under ca en veckas tid, drar till Öland senare denna dag. Så fort jag är hemma så får ni veta mera hur det går med grejorna.

HEAVAN AND HELL!
STÖD DENIED


Pub Anchor fick smaka Heavy Metal!

Måndag igen, semestern fortsätter. Härligt, men tiden rullar på fort. Som alltid gäller: Se till att fånga den, tiden. Har under min ledighet jobbat mycket med bandets Myspace sida vilket har givit resultat. Från 1300 vänner till 3600 st idag! Massor av e-mails från alla världens hörn som vill höra mer än de tre korta versionerna som finns att lyssna på m.m.m.m.m. Kul som fan, man känner att hårt arbete ger lite. Men, det krävs att man knegar på hårt med att få ut namnet + musiken sju dagar i vecka, månad in & månad ut. Aldrig ta en paus eller känna att man inte "orkar" eller så. Hängiven till 1000 % är det som gäller för framgång.Okej, vi backar bandet några dagar, till i Fredags, nämligen till klassika rock stället Pub Anchor på Sveavägen i Stockholm. För första gången i bandets historia så klev Denied upp på scen med "endast" fyra man i besättningen. Ingen solo gitarr denna kväll. Det funkade jävligt bra det också. Men, självklart, Denied är ett fem manna band. Det kan jag lova. Finns inga planer på att inte ha en femte medlem. Vi spelar heavy metal, där är gitarr solon en viktig grej av helheten. Vi får se hur det blir med det. Men tillbaka till själva giget. Ni som var där såg, ni som inte var det missade en stenhård kväll med Väsbys bästa Metal band! Fullt ös i 250 blåst! Svetten sprutade, nackarna gick på samtliga i bästa Kerry King (Slayer) anda. Det vill säga headbanging i MASSOR! Efter så kände vi oss jävligt nöjda. Vi gjorde absolut det bästa vi kunde för att ge publiken på Anchor en kväll att minnas. Tror du nog de flesta som var där kan skriva under på att vi rockade på satans bra. Men, som alltid, smaken är som baken. Någon kanske tyckte att vi sög ordentligt, ja i så fall är det helt okej att tycka det.Vill passa på och tacka hela stora Väsby ligan som tog sig in, och framför allt, tacka för all hjälp både innan och efter spelningen. Utan er rullar inte Denied vidare. Jag skriver inga namn, i risken att jag ev glömmer någon nu för stunden och där med riskerar att få höra det ordentligt senare... Ni alla vet vilka ni är. Jag, Doll, Rob & Johan hyllar er alla. Det hoppas jag ni vet om.

Okej, för den som vill veta så såg setlistan ut den 10 Juli:


1. Lesser Son

2. Slave Not Man

3. The Black Room

4. Three Degrees Of Evil

5. Rise

6. Crossdraft

7. Seven Times Your SinSTÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY


Pub Anchor - Fredag 10 Juli 2009.

Pub Anchor krossat i 1000 små bitar.
Lång rapport + bilder kommer imorgon Söndag.
För trött och ont i nacken idag....

STÖD DENIED

DAGENS UPPMANING....


Positiva vindar

Så bra som det känns nu för bandet har det aldrig gjorts någonsin tidigare. Visst, allt är inte guld o gröna skogar. Vi saknar t.ex. en solo gitarrist, men det kommer att lösa sig. Men, de små "problemen" vägs lätt upp av det positiva. Det är de jag tänker skriva om nu. För en tid sedan tillbaka så lag vi upp tre nya ljudfiler på vår myspace sida. Det har kommit så många bra kommentar från hela världen som skriver hur mycket de gillar grejorna. Jag har fått flera mail från utländska hårdrocks websidor som vill ha låtarna skickade till sig m.m. Otroligt kul att få en sådan respons tillbaka. Vi har alltid trott hårt på vår musik och det vi gör. Det finns bara en väg till framgång och det är att jobba stenhårt med att synas och höras. Internet är det viktigaste ett band har idag. Där måste man lägga stora krafter på att vara "bra". Ta och kolla in vår myspace nu och jämfär med hur den såg ut tidigare. Den har förbättrats med 1000 %. Nästa steg är att bygga om den "vanliga" hemsidan. Det kommer att ta lite tid men hoppas att arbetet med det kan börjas inom några veckor. Som sagt, framtiden känns ljus, vi är bättre och starkare, världen ska fan få veta vilka DENIED från Upplands Väsby är!


Som alltid, STÖD DENIED!


Pub Anchor - Fredag 10 Juli. Don´t miss it!

Den närmar sig, sakta men säkert. Bandets första helgspelning på klassika Pub Anchor i Stockhom. Fredag 10 Juli.... Boooom!!! Då jävlar kör vi! Man ska veta en sak, det är satans svårt att få en spelning på PA en Fredag eller Lördag. Många band som står i kö men aldrig får den chansen. Jag tycker verkligen att vi är värda detta datum. Inte helt säker på hur många gånger vi har lirat där inne tidigare, på andra dagar än just Fre/Lör och varje gång gjort kanon gigs. Oavsett om det har varit mycket eller lite folk på plats. Tror många kan skriva under på att DENIED är ett jävligt bra live band. Alltid fullt ös där svetten sprutar och där ingen står still en sekund. Självklart kan jag garantera samma sak nu på Fredag. Så, inga ursäkter för att inte ta sig in till Stockholm och se Väsby hårdaste grabbar!

Syns på Anchor! Stöd DENIED!

P.S. Har inte fått någon tid ännu om när vi kliver upp på scen. Men, kan inte tänka mig att det blir innan 22.00. Jag återkommer om start tid så fort det bara går.

Kim Nyman

Denna unge man är värd ett  eget inlägg här på bloggen. Kim har gjort så jävla mycket bra för bandet att det knappt med ord kan säga det. Igår Lördag, t.ex. så jobbade han o jag med Denied´s myspace sida i 12 timmar! Yes, ni hörde rätt! Men, gå in o kolla på den så får ni se hur jävla bra det blev. 100000 % bättre än den gamla som fanns. Kim har även hjälpt till med massor av andra grejor. Herr Nyman är guld värd för oss. Vi tackar denna rackare med att höja våra glas i skyn och utbringar en skål. Cheers för dig!

/Andy, Johan, Rob & Dolls

Nya tröjan går snabbt åt.

Bara ett litet litet tips till den som är sugen på att inskaffa nya tröjan: Vänta inte, den kommer att ta slut snabbt. Redan så har en hel del fått nya ägare. Två alternativ: 1: Snacka med någon av grabbarna i bandet. 2: Skicka ett mail till mig på denied@comhem.se

Glöm inte heller att gå in på vår myspace sida och lyssna in de tre nya smakproven som finns där.
www.myspace.com/deniedworld

Sist men inte minst: Sex dagar kvar tills vi kliver upp på Pub Anchors klassiska scen. Missa för fan inte det!
Fredag 10 Juli........... MAYHEM!

STÖD DENIED.

Nya tröjan har kommit!

Kom med posten idag och så här ser den ut. Den är fan Heavy Metal om någon frågar mig! Finns i storlek S, M, L & XL. Pris 100 kr. OBS! Endast gjord i antalet 50 st. Är man sugen på att skaffa den, ta kontrakt med någon av grabbarna i bandet, eller skicka ett e-mail på: denied@comhem.se så styr vi upp det där ifrån.

STÖD DENIED!


RSS 2.0