Mesa Mayhem Boogie!

Yeah, idag har man beställt det bästa som "money can buy". Nämligen en gitarrförstärkare + två st lådor av märket Mesa Boogie. Kostar en smärre förmögenhet men det är de lätt värt! Ska bli jävligt att lira på dessa grejor framöver.

STÖN DENIED!

P.S. Nya tröjorna kommer till 99,36 % säkerhet denna vecka.

Seven Times Your Sin, The Black Room & Lesser Son - Nyinspelat!

Seven Times Your Sin, The Black Room & Lesser Son. Där har ni de tre låtarna vi återigen har spelat in. Men! Samtliga är i förbättrade versioner mot de tidigare. Alltså, de "gamla" var inte dåliga men nu har vi gjort dem ännu bättre. Vi har "klippt" bort en del grejor, skrivet några nya partier. Samtliga instrument är nyinspelade och framför allt, det är en ny sångröst för första gången i bandets historia! Sedan är produktionen (ljudet) 1000 gånger bättre än vad som har varit på de tidigare grejorna. En bra låt behöver ett bra ljud för att lyfta ordentligt. Anledningen till att det bara är "korta" versioner av låtarna på vår Myspace sida är att de ännu inte är klara till 100 %. Det saknas fortfarande gitarr solon och några andra saker. Jag hoppas verkligen att allt ska vara klart inom en ca 3 - 4 veckor Då lägger vi ut dem självklart direkt och tar bort "smak proven". Jag, Rob, Dolls I& Johan är väldigt nöjda med vad vi har fått till.
 

Kolla in www.myspace.com/deniedworld och avgör själv. Skriv gärna en kommentar i bloggen om man känner för det.


STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Rock´n´Roll!

Samligen av Denied tattoos växer sakta med säkert fram. Denna hand tillhör vår galne trumslagare Pete Dolls. Kan se framför mig hur han satt och små grätt i stolen hos tattueran när mästerverket fullbordadets..... haha! Skoja lite, Peter ska fan stora plus som har balls att "ta steget" fullt jävla ut! Ingen ånger, ingen nåd! That´s pure fuckin rock´n´roll!


Tillsammas är VI jävligt starka!

En sak som vi i bandet alltid har känt oss extremt tacksamma och nöjda över är alla de personer som hjälpt oss med alla grejor som är utanför musiken genom åren. Denied familjen är jävligt stor kan jag säga och tillsammans är vi ruskigt starka! Och framför allt, utan Denied´s ULTRA CREW som jag väljer att kalla dem för så hade vi absolut inte kommit lika långt som vi har gjort idag. 1000 super tack! Säger inte att vi är något världsband eller så, men många i detta land vet vilka vi är. Det kan jag stolt säga och det är inget skit snack eller storhetsvansinne. Men mina vänner, vår resa har bara börjat. Detta år ska vi tillsammans sätta Denied på världskartan. År 2009 kommer det att hända saker. Vi är större, starkare och bättre än någonsin tidigare. TILLSAMMANS! För de är det de handlar om. Vi, tillsammans. Lagarbete, ingen betyder mer än någon annan. Ha! Nu kanske man blir kallad för "rödstrumpa" eller liknande. Men vem fan bryr sig? Inte jag iallafall. Ingen kan komma och säga att det inte är sant. Jo, en person som är helt jävla bränd och som inte fattar ett skit vad det handlar om. Sådana människor blir oftast kvar själva. För faktum är att ett band + Crew är ett lagarbete där man måste förstå att det bara inte handlar om en själv. Respekt, ödmjukhet & ärlighet. Det är var det bygger på att vara ett team. DENIED är ett TEAM! Vi spelar tillsammans, för varandra, med varandra.

Låt mig presentera Janne Karvonen. En av kuggarna bakom kuliserna (kommer framöver att ta fram personerna bakom bandet ni inte ser på scen del för del) som hjälper till med vår Myspace sida.Vi har idag lagt upp ett mål vad gäller denna sida. Det innebär i stora drag att sprida bandets logga + musik 1000 gånger mer än tidigare. Janne Karvonen är ganska så ny i "familjen", vi säger, välkommen in.


Ny tröja på väg in.

En ny t-shirt kommer att dyka upp inom de närmsta veckorna. Motivet är skickat till tryckeriet. Kommer att finnas i storlekarna: S, M, L, XL. Pris kommer att vara 100 kr.
Denna tröja kommer att bli jävligt cool. Se till att skaffa den så fort det bara går! Jag återkommer när den finns på plats.


Ny sologitarrist sökes till bandet.

Har du vad behövs som sologitarrist för DENIED så tveka inte att kontakta oss via e-mail (se adressen längst ner i denna blogg). Man behöver inte vara "världsbäst" eller så. Men självklart, vi söker någon som kan sin grej om man säger så. Kön, ålder osv spelar mindre roll. Man vad vi är ute efter är attityd, att man har Heavy Metal i blodet, positiv m.m. Alla som svarar kommer vi att kontakta. Bild + ljudfiler är självklart ett stort plus att visa upp. Även tips på okänd som känd förmåga är välkommen.

Kontakt via e-mail:
denied@comhem.se

Jag personligen tar i mot all e-mail som rör DENIED
Andreas "Andy Roxx" Carlsson

Tre fula fiskar......

Tidigare i veckan så hade vi vårt första "riktiga" rep med dagens sättning i bandet. Känns för jävla bra och roligt! För det är ju därför man håller på, för att det ska vara kul. Vi har har fortfarande en "plats" öppen, nämligen positionen för solo gitarr. Men, vi känner oss inte desperata att få in "någon" bara för att. Denied rullar på tillsvidare som ett 4:mana band. När rätt person dyker upp, ja då gör den det. Som sagt, vi får vänta och se vad som händer i framtiden. Som jag skrev lite om i en tidigare blogg så har vi börjat med skriva en helt ny låt. Den kommer att krossa så jävla hårt! Man kan säga att den ligger i "mid tempo" landet. Hård och elak med ett satans driv. Typ lite i samma anda som spåret The Black Room. Tror mycket på den. Långt ifrån klar dock. Men, det brukar gå ganska så fort att göra klart en låt när vi väl sätter oss ner i lugn och ro. En annan grej som är lite på gång är en ny tröja. Har fått ganska så många förfrågningar på en sådan så nu är tiden här att försöka ta tag i det. Alltid bra med nya och coola kläder i bandets namn. Det gäller "bara" att få fram ett motiv som rockar. Om det är något som har bra förslag eller sitter inne med grejor som skulle passa in så tar jag gärna i mot dem. Skriv en liten kommentar eller mail mig på: denied@comhem.se


What do you wanna do with your life???

Alla med lite rock´n´roll i blodet vet var det citatet kommer ifrån. Nämligen i bandet Twisted Sisters klassika rockvideo till låten "I WANNA ROCK från 1983 eller om det nu var 84. Killen som får frågan som i denna bloggs rubrik, innan låten sparkar igång svarar: I wanna rock (så klart). Och vem fan vill inte det!? Det är ju världens bästa grej. Inget är så lika häftigt som att lira hårdrock och höra 50000 watt flygandes ut ur högtalarna. Man är inte besatt av skiten men det är för jävla roligt och har givit mig mycket glädje under alla årens lopp. Klart den finns saker som är viktigare t.ex. familj, hälsa osv. Men Men, hårdrocken är en passion, livslång sådan. En del borde ställa sig frågan: What you wanna do with your life???

DENIED RULES!


Rapport direkt från studion + nya grej på gång

Har precis kommit hem från studion. NU är sången inspelad! Jävlar va skönt. Och helvetet va bra det blir! Johan visade återigen hur ruskigt grym han är på att sjunga. Älskar den mannens röst. Jag hoppas att vi kan få klart med Bempas magiska solo gitarr inom den närmsta tiden. Risken för att bli lite jobbig men det som spelas in nu rockar fan satan! Kan säga att bandet känns bättre och starkare än kanske någonsin tidigare. Det kommer att höras inom ett par veckor på våra två hemsidor. Ja just, igår var jag, Dolls & Rob nere i replokalen och körde lite. Tanken var att "komma igång" lite igen och det slutade med att en helt ny låt blev långt kommen på. Huvudriffet och tempot hade jag haft lite i kroppen sedan tidigare. Alla var riktigt nöjda när vi gick hem. Den kommer bli stenhård! Bra live låt som fan. Ett jävla driv i den. Och elak! Riktig Mean Machine sång. Jag och Robban kommer nog att inom den närmsta tiden börja med att spela in den hemma hos mig. Det är kanon bra att ha inspelnings utrustning hemma. Man kan fixa o trixa hur mycket som helst. Ett super redskap att ha tillgång till. Sist men inte minst, glöm inte bort vår spelning på Pub Anchor i Stockholm, Fredagen 10 Juli.Snart snart klart....

Vad är det första man tänker på på..... JO!!! En DENIED inspelning så klart! Hahaha! Ja va fan säger man? Vi är jävligt bra på att låta tiden rulla iväg när det gäller studio arbete. Men! Nu på Torsdag blir sångdelen klar. Johan kommer ut till Vilda Väsby o sjunger in det som är kvar att göra. Då skulle det det inte förvåna mig istället om studions dator börjar tok strula eller något liknande... Nja, det ska nog jävligt mycket till att ha sådan otur också. Men Men.... Jaja. Okej, annars inga stora nyheter att berätta om i Denied familjen. Det mesta är som vanligt. Man sparkar väl Dolls ett par gånger i veckan pga att han är från Karlskoga, jagar Johan med mail om allt möjligt, Robban... han klarar sig undan! Som alltid, kolla in bloggen + hemsida för vad som komma skall.

DENIED RULES!

RSS 2.0