Bilder från giget på Ankaret - Fredag 23 April.

Nu finns bilder från giget på Ankaret, Fredagen 23 April upplagda på vår myspace sida. Klicka på bilder. Adressen är: www.myspace.com/deniedworld

Tack som vanligt till tjejerna i Denied´s foto fabrik :-)


Pub Anchor rockade stenhårt!

Pub Anchor är ett jävligt coolt ställe att spela på. Igår inget undantag. Helt fullsatt o en jävligt bra publik. Jag återkommer med bilder osv lite senare.

/Roxx


Låt det bli Fredag.....snart!!!

Denna vecka får se till att gå jävligt fort! Närmare bestämt så får det bli Fredag och spelning igen. Vi gjorde ett stenhårt gig i Lördags och det kommer inte att på något sätt bli sämre på Ankaret. Tvärtom, nu har maskinen bara börjat rulla. Senast så fick vi korta ner setlistan pga tidsplanering sprack. Det kommer inte att hända på Fredag. Då kör vi fullt ut, gamla och helt nya låtar på menyn. Garanterar att ingen blir missnöjd!

ALLA TILL ANCHOR - LET´S ROCK!


ABSOLUT POWER!

Dagen efter: Känner mig överkörd av lastbil. Precis så ska det vara när vi har lirat live! ABSOLUT POWER! Kvällen på The Cave i Sundbyberg blir precis så bra som vi hade hoppats på. Grabbarna i DREAM EVIL jävligt trevliga. Inga diva grejor där inte (tack för lånet av ENGL lådorna). Bra med folk på stället. Självklart en del av HELLANDS VÄSBY METAL ARMY på plats. Ni vet vilka ni är, tack för allt stöd & support! Ni är jävla bäst! Vi gjorde absolut vårt bästa denna afton. Full gas från början till slut. Nu laddar vi om för Pub Anchor - Fredag 23 April. Missa inte det! 100 % Metal av bästa kvalitet utlovas!

P.S. Video klipp från gårdags kvällen kommer upp senare i veckan på YouTube + våra hemsidor. Kolla in min blogg för mera info om när allt är på plats,

1000 tack till Lina Aldenklint för bilder m.m.


Ikväll rullar tåget ut från stationen!

Spänn fast er mina damer & herrar. På scen ikväll: DEEEENIIIIIEEEDDDDD!!! Ingen nåd, ingen pardon, nu jävlar åker vi! Kan lova ett jävulskt hungrigt band denna afton. Vi ska visa att DENIED är ett gäng grabbar att hålla ögona öppna för, mer än någonsin tidigare! Vi ses ikväll, på The Cave!

VI E DENIED - FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Snart så smäller det!

Måndag. Kvällens program: Repa, gå igenom små detaljer inför Lördag. Då jäklar är det dags igen för grabbarna i DENIED att visa var skåpet ska stå! Missa inte vårt gig på The Cave i Sundbyberg nu denna helg. Lördag 17 April smäller det hårt!

På bilden nedan, Johan och Markus Grobkopf från Tyska Helloween (grabbarna ser glada ut...).


Lungor av världsklass!

Tidigare i veckan så var vår sångare Johan hemma hos mig för att arbeta med sångmelodier på en av våra nya låtar och samtidigt spela in dem i min hemma studio. Kan säga så här och tro mig när jag säger det: Denna man sjunger som en jävla gud! Vänta bara tills ni får höra det själva när grejorna är klara. Alltså, han har en sådan satans urkraft i rösten och samtidigt ett fantastiskt snyggt vibrato på det. Det tillsammans gör Johan´s röst till 100 % världsklass. Det är inget skitsnack bara för att det ska låta häftigt eller coolt på något sätt. Nix pix. Fahlberg blåser lätt av de flesta sångarna i metal branchen, eller för att citera Skandinaviens största rockblaska Sweden Rock Magazin: "Sång Fantomen". Så är det. Jag älskar att höra hans röst + att Johan alltid är en snubbe som kommer till replokalen med ett leende varje gång, gör sitt bästa och bara är för jävla trevlig.

MISSA INTE DENIED LIVE PÅ THE CAVE, SUNDBYBERG - LÖRDAG 17 APRIL!


RSS 2.0