Studio Roxx växer fram.

Sakta med säkert växer min hemma studio fram. Även kallad Studio Roxx... hårt va! Hahaha! Namnet mest på skämt ska säga. Men, något ska man ju kalla det för. Otroligt kul och bra att kunna spela in grejor till en väldigt liten kostnad. Framför allt så låter det ruskigt bra! Jävla sound faktiskt. Och man gör det hemma! Köpte i helgen bas grejor som jag och Herr Stellmar inte var sena att slänga oss över för att testa. Och pang! En timme senare var basen lagd på fem av våra nya låtar! Robban jobbar ruskigt snabbt och han gör det riktigt bra. Antar att 20 års tjänst i musikens tecken har givit en del utdelning... Hur som helst, shit va coolt det blev. Ett fläskigt botten på grejorna gjorde sitt kan man säga. Alltså, har tyckt hela tiden att det som komma skall är bra som fan men nu hände det saker på riktigt! Vår tredje skiva kommer fan att bli helvetes bra!


Galen kväll på Ankaret!

Ja jävlar säger jag! Vilken GALEN kväll det blev igår! Vi kan börja från början. Kommer till Ankaret, ställer upp utrustning som är medtagen hemifrån. Kopplar in grejorna. Alltid (med undantag) innan spelning drar igång så kör man ett litet s.k. soundcheck för att kolla in nivåer på ljudet + se att allt funkar som det ska. Gissa om det gick bra... Skulle inte tro det. Min förstärkare dör stenhårt! Inte ett ljud, inget tecken på liv över huvudtaget! Helt fantastiskt. Den kostar mer än vad en del människor har i årslön. Men ja, prylar går sönder. Så är det ju. Efter MYCKET om och men så blev det att låna utrustning för att kunna genomföra giget. Nu hoppades man att det kanske skulle flyta på... Jodå... Liten paus efter soundcheck för att snacka ihop oss om det sista detaljerna så var det dags att kliva upp på scen (ca 45 min efter utsatt tid tror jag att det blev). Lyssna nu på det här, det är bara för bra  för att vara sant men det är de faktiskt. EXAKT 5 sekunder in i öppningslåten så brakar mitt axelband i 1000 delar och jag tappar nästan gitarren! Tro det eller ej, blev inte ens förbannad. Kände ingenting. Jo, förresten, denna kväll verkar vara dömt till totalt kaos! Nåja, gnälla hjälper inte. Springer fort in i rummet som bandet har tillförfogande för att snabbt som satan hämta ny gitarr med helt axelband (under tiden körde grabbarna vidare). Nu börjar faktiskt svett dropparna komma i allt snabbare takt... Konstigt va... Upp igen på scen golvet, snabbt in med sladden, power on! Tillbaka! Hoppar in i första låten som boysen har kommit halv vägs in. Bara att trycka på attityds knappen och börja mosha på som "inget" har hänt. Äntligen igång, nu rullar tåget! Bra med folk på Ankaret, vi rockar på utav helvete! Som TUR var så händer inget mera galet för mig denna afton. Nu så här dagen efter kan man bara skratta åt det. Helvete vilken galen kväll det blev! Haha! Men men, jag vill fan inte vara med om det igen!

Setlistan den 25 Aug var:

1. The Burning
2. Dead Messiah
3. Constant Rage
4. Three Degrees Of Evil
5. Nothing Is Sacred
6. The Black Room
7. Slave Not Man
8. Seven Times Your Sin

Bilder från kvällen kommer att läggas upp idag på vår Myspace sida. Ev senare på facebook + www.deniedworld.com.
Don´t miss it!

Efter många dagars väntan (känns det som) så är nu tiden snart inne för ett nytt Denied gig på huvudstadens mest klassika och bästa rockställe, Pub Anchor, Sveavägen. Skulle tro att vi går på scen runt 23.00. Men, man vet aldrig, kan ev böra lite innan den tiden också. Bättre att komma in i god tid. Vi har inte på väldigt länge kommit bättre förbereda inför en spelning som denna. Många timmar i replokalen kommer att bevisa detta på Onsdag! Räkna med en satans åktur!

Ses på Onsdag!
/Andy Roxx


En vecka kvar till Ankaret

Skönt, nu börjar den 25 Aug närma sig riktigt ordentligt. Endast typ en vecka kvar innan det är dags igen för att ta över Pub Anchor och visa vad riktig Heavy Metal från Vilda Väsby betyder. Ska bli kul som fan! Vi ser verklingen fram imot denna spelning. Låtarna är inrepade hårt, sitter som en högerkrok på hakan! Det blir gammalt som nytt material denna kväll. Set listan är inte spikad till 100 % ännu men räkna med minst fyra helt nya grejor. En annan har även semester veckan då spelningen är vilket är för jävla skönt! För ont i nacke o kropp kommer man garanterat att ha efteråt. De som följer oss eller har sätt DENIED lira live vet att vi alltid ger 1000 % varje gig, oavsett antalet besökare. Det kommer inte att ändras på den 25 Aug!

DENIED - LIVE - ONSDAG 25 AUG - PUB ANCHOR - SVEA VÄGEN/STOCKHOLM!


25 Aug smäller det hårt!

Skönt att tiden går fort ibland. Det "värsta" som finns är att vänta in ett datum. I detta fall den Onsdagen 25 Aug. Då är det dags för oss att återigen göra ett gig på klassisk rock mark. Ska man ha gigs i Stockholm, ja då är fan Pub Anchor på Sveavägen det bästa och framför allt det viktigaste stället att göra det på. Musiken sitter i väggarna, folket som hänger där är hårdrocksfolk. Det är Rock´N´Roll till 100 % helt enkelt. Vi har hårdrepat den senaste tiden för att göra ett kanon jobb den 25 Aug. Grejorna sitter som de ska och jag kan utlova en metal show av hög klass!

STÖD DENIED FRÅN VILDA VÄSBY!

Atombomb!!!

Såja, då var låt nr 6 klar till platta nr 3. Denna jävel rockar och smäller som en jävla atombomb! Snabb, elak och ett ruskigt driv! 3 minuter och 30 sekunder right in your face! Baaaang! Kommer att bli helvetes kul att lira den live framöver. Tyvärr så hinner vi nog inte ha text och sångmelodier klara till giget på Ankaret den 25 Aug. Skitsamma. Är inne på min andra semester dag av ca 30 st. Kan jag säga att det känns ganska så bra... Och framför allt, nu får man lite tid att ordentligt sätta sig med gitarr + studio datorn och jobba med nya låtarna. Har kommit ganska så långt på låt nr "7" av tio. Med lite tur så har jag den klar innan veckans slut. Vad gäller sång 8 - 10 finns även grunderna klara. Kan lova att samtliga spår rockar jävligt hårt på sitt sätt. Kan även passa på och släppa några av titlarna på kommande skivan: The Burning, Dead Messiah & Nothing Is Sacred. Lovar att vi ska jobba på hårt för att så fort som möjligt få ut plattan. Glöm inte bort spelning den 25 Aug klassiska Pub Achor! Det blir metal för hela jävla kvällen!

STÖD DENED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


RSS 2.0