Ny vecka - Rösta på oss för årets Rock Weekend Festival!

Fortsätt att gå in på Rock Weekend Festivals hemsida och lägg er röst på oss för att få lira där i sommar. Vi behöver all hjälp vi bara kan få med den delen. Säg åt polare, familje medlemar, arbetskamraterna m.m. att göra sin "röst" hörd där. Man vet aldrig, men lite tur kanske det går vägen.

http://www.rockweekend.se/2010/backstage/rockfighten

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Tröjmotiv "tävling"

En ny DENIED tröja är tänkt att göras inom en snar framtid. Har börjat leta efter ett coolt motiv men det är inte alltid helt enkelt att hitta något som verkligen är "100 %". Därför efterlyser jag nu förslag av mina nära o kära + alla andra där ute. Sitter "du" inne på en bra bild som kan tänkas funka som nästa Denied tröja, maila mig då den på adress: deniedworld@hotmail.com Inga förslag är "dåliga". Jag går igenom precis alla som kommer in.

METAL!!!

DENIED förband till DREAM EVIL!

Sent igår kväll blev det klart att vi öppnar för svenska DREAM EVIL på Lördagen 17 April. Plats The Cave i Sundbyberg. Ett mycket coolt o bra gig för oss. Vi kommer att ladda stenhårt för denna kväll. Hoppas att alla rockers från Hellands Väsby kommer ut o stödjer oss denna afton. För den som inte har varit på The Cave tidigare så kan jag säga att stället är tok grymt! Lätt Stockholms bästa scen att ha ett gig på! Stället ligger centralt i Sumpan. Går inte att missa o hitta dit. Nu är det lite tid kvar tills den 17 April men se till att boka datumet i kalendern redan nu. För mer info, kolla in www.thecaverockclub.com.

P.S. GLÖM INTE BORT ATT RÖSTA PÅ DENIED FÖR ROCK WEEKEND 2010.

ADRESS: http://www.rockweekend.se/2010/backstage/rockfightenRöstningen i full gång!

Yes, se till att gå in snarast möjligt på http://www.rockweekend.se/2010/backstage/rockfighten och lägg en röst på DENIED! En gång i vecka per IP adress kan man göra det. Hjälp oss att bli ett av de 10 banden som får lira på årets festival.

/Andy R

En liten hälsning.

Är det inte fantastiskt hur rutten denna underbara lilla värld är. En hälsning från mig till er en "trappa upp":
Titta bakom ryggen, en vacker dag kommer 1000000 % ondska rakt över er.

GLÖM INTE ATT RÖSTA FÖR OSS VARJE DAG! START 15 FEB.

Den 15 Feb börjar röstning för att få en chans att spela på årets Rockweekend festival. Man kan lägga en röst om dagen. Säg till alla polare att gå in på adressen nedan och lägga sin röst på oss. Sprid detta vidare till allt o alla. Skulle vi lyckas komma in, ja då jävlar skulle många få se att DENIED är ett band att räkna med på allvar framöver! Kommer vi inte med så skitsamma. Men gör vi, då ska allt o alla krossas!!!

http://www.rockweekend.se/2010/backstage/rockfighten

Torsdag.

Skönt, en dag kvar att ta sig ut till Arlanda. Shit vad mycket tid av livet som bara går åt till att jobba. Helt galet. Finns inte ord nog att säga hur jävla illa det är. Bättre att skriva om något roligt istället. Vi har en hel grejor på gång framför oss som förhoppningsvis slår in. Imorgon åker jag o Dolls till ett rockställe för att försöka få klart med ett jävligt coolt gig i April månad. Skulle nog säga att vi minst har 50 % chans att det blir av. Det är ett förbandsgig vi pratar om och ett mycket intressant och viktigt sådant. Idag så har jag skickat ett mail som gick utanför Sveriges långa gränser som också är "mycket intressant". Den grejen återkommer jag mer om. Där är det en bit kvar innan något är "klart" eller så. Förhoppningsvis så kommer vi börja inspelning av ny skrivet material mycket snart. Om det är blir för en hel platta, EP osv vet vi ännu inte riktigt. I går så flyttade "Studio West" ner till replokalen (dock ej permanent men ett tag framöver). All utrustning är på plats för att kunna börja lira in. Bakom spakarna finns återigen min gode vän Henrik "Westan" Westerlund. Även Johan är tillbaka i storstan efter att hängt ett par veckor nere i Alperna och rockat på scenerna. Ryktet säger att denna långe unge man har stått på näsan ordentligt i backen.... Haha! Jojo, alltid är det något som man brukar säga... Två små tips till dem som brukar hänga här lite på min blogg. Det första är en grej som händer här på hemmaplan, närmare bestämt nu på Lördag nere på gamla hederliga biografen. ABF (vad det nu står för???) anordnar en lite mini metal festival. Bl.a. så lirar våra polare i Icondemn + Rough Diamond. Tror att det håller på mellan kl 17 - 22. Ska själv ner o kolla. Kan bli kul. Framför allt rätt skönt att sitta framför scenen o bara softa lite till cool o bra live musik. Inte direkt det händer "levande" musik prylar här i Hellands Väsby. Får hoppas det blir lite folk bara. Tips nr 2 blir en om en ny platta som precis kommit ut och det är ett gammalt favorit band till mig själv nämligen "The Evolution Of Chaos"  med HEATHENfrån USA. Trash/Heavy metal med en kille som kan sjunga. Bra riff, starka låtar, bra produktion osv. Rekommenderas i allra högsta grad. Kolla enklast in dem på deras Myspace sida.

STÖD ALLTID DENIED!

Den som spar han har eller något.

Hemma så har jag en dator som bara används till att spela in musik i. I den så finns det massor av diverse ideer som jag har kommit på under de senaste åren. I fredags kväll så har jag plockat ut en som kan bli jävligt cool. En snabb grej, massor av dubbel kagge, många stenhårda riff osv. Denna komnmer jag att lägga kraft på att göra klart till 100 % nu. I princip så är det bara riffet till refrängen som jag inte har redo riktigt ännu. Men det är inga problem. Får jag bara sitta i lugn o ro en kväll med yxan så kommer riffen flygande av bara sig själv. För tillfället så är inspirationen på plats. Då gäller det att köra på så att säga för den kan gå upp i rök lika fort som den kom...
Kanske släpper jag en stor positiv nyhet här på våra två hemsidor inon en snar framtid. Vi har en riktigt tung grej på gång. Men.... ja ni vet.... Vi väntar o ser hur det blir. Fram tills dess - det vanliga:

STÖD DENIED!

RSS 2.0