Dagens citat.

"Bibeln är världens största sagobok och det är otroligt att någon tror på den 2010" (citat från grabbarna i svenska metal bandet Astral Doors).

Kunde inte ha sagt det bättre själv.

A & O - Inspiration.

Det är nyckeln till allt vad gäller musik o skapande. Tror mig när jag säger det, inte alltid så enkelt att bara trycka på knappen så har man ett bra riff eller låt färdig. Det är känsla som bara måste komma av sig och att det är kul att sätta sig med gitarren o lira. Det går i vågor som fan. Ibland kan det gå en tre fyra dagar och man rör inte grejorna. Här kommer hela prylen, ska man lyckas som artist eller band, ja då måste man vara bäst på att "hitta" inspiration väldigt ofta. Låtarna skrivs ju inte direkt av sig själva. Som denna dag, en Lördag, brukar vara den tiden på veckan då man hittar den där riktiga kraften att slå på Marshall förstärkarn i sovrummet och bomba nya riff runt o runt. Med lite tur så kommer något riktigt jäkla coolt fram som sedan kan bli en bra stänkare. Just nu känns det som om jag har en bra känsla i kroppen, ska strax sätta mig vid min studio dator o trixa lite. Vem vet, kanske kommer den bästa Denied låten någonsin fram just denna lilla dag...

STÖD DENIED!
Mycket i denna värld stör mig så jävla hårt.

Denna blogg blir inte om musik eller bandet. Nej, utan om mina tankar om saker och ting som händer runt omkring mig på olika sätt. Allt från att man bara råkar slå runt lite på tv´n och tar del av "dagens" nyhetsflöde. Död, ondska, förstörelse, galna religiösa lirare m.m. Ja listan kan göra hur jävla lång som helst. Den tar garanterat aldrig slut. Är så otroligt jävla trött på denna värld man lever i. Men vad som kanske stör mig mest är girighet. Precis, då allt handlar om pengar. Ju mer ju bättre. För en "del" är detta otroligt viktigt. Fick jag grönt ljus skulle jag knäppa hur många jävla råttor som helst. OBS! Råttor inte lika med AIKáre. Nej, råttor är de människor som ofta sitter en trappa upp och som pissar på "folket" som är längre ner på stegen. Inbördes klubben håller alltid ihop, lurar och ljuger allt för att kunna äta upp kakan själv. Här ska inte ett skit delas. Åhh nej. Det kommer inte på tal. En dag kommer detta att slå tillbaka så jävla hårt. Glöm aldrig en sak: Många är starka. Den finns även en värld utanför de "fyra väggarna". Där ute är det andra spel regler som gäller. Det är lätt att vara tuff och kaxig innanför. Detta tycker jag är otroligt intressant + gör mig jävulskt sne. Dagens uppmaning, ta inte skit hur som helst. Planera för hämnden och låt denna komma med 1000 atombombers kraft på dagen då den passar som allra bäst. Jag är ingen jävla rödstrumpa på något sätt med åt helvete med all jävla skit.

STÖD DENIED - DÖD ÅT MÅNGA - NI VET VILKA NI ÄR!

P.S. Nu ska jag sätta mig med gitarren och försöka jobba på lite grejor, räkna inte med några Bon Jovi riff....

April Månad.

I mitten av April månad har vi för en timme sedan blivit prel bokade att öppna för ett svenskt Heavy Metal band som har lirat på bl.a. Sweden Rock Festival + runt om i hela Europa. Jävligt Jävligt coolt. Jag väntar med att gå ut med mer info ett tag till. Kolla in våra hemsidor + min blogg för mera om detta "senare".

STÖD DENIED!


RÖSTA PÅ GRABBARNA - ROCK WEEKEND FESTIVAL 2010!

Lystring! En direkt order från huvud kontoret på Sadelgatan: Rösta på grabbarna att få lira på en av Sveriges största hårdrocksfestivaler denna sommar. Nämligen ROCK WEEKEND FESTIVAL. Den 12 Feb kan man börja göra sin röst hörd så att vi kanske kan få chansen och gå upp och visa att DENIED från Vilda Väsby är något att räkna med! Som sagt, den 12 Feb är startdatum. Mailbomba utav helvete, varje dag tills den 31 Mars då man stänger ner vallokalen. Här nedan länken till sidan:

www.rockweekend.se/2010/backstage/rockfighten

DENIED TILL ROCK WEEKEND 2010!


Nu börjar det hända grejor i verkstaden.

Bra dag hemma hos mig. Jag, Rob & Chris slog ihop våra kloka hårdrocks skallar o jobbade med de två nya låtarna som är på gång. Vi hade sedan inte gjort en bra grund att stå på med dem, men idag så växte de med ett ex antal härliga procent. Nu börjar det hända saker på riktigt. Det går så lätt när man talar "samma" språk och man har personer att göra med som man kan bolla förslag o tankar med. Ingen som ska leka lill general eller något liknande. Tvärtom, alla förslag som kom fram tittades på, testades osv. Jäkligt bra sammarbete helt enkelt. Så ska det vara. Kan bli så att vi inte repar på Onsdag (beror på hur det är med Dolls knä) o då istället kör på hemma i min lilla mini studio. Och ska Johan sjunga in, ja då kommer det att höras över hela jävla Smedby! Håll i er, ring inte snuten, det är bara grabbarna i Denied som är på G!

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!

Sjukstuga.

En del av grabbarna i bandet är lite tunnare än andra... Dolls o Johan ur funktion. Ahh, skämt o sida. Johan har åkt på feber o skit, Dolls fått problem med sitt "dåliga" knä igen. Hoppas det inte är för allvarligt. Knä skador vet man aldrig med. Vi hoppas o tror på detta bäst. Det var tänkt ett litet rep igår, men så klart fick vi hoppa över det. Men, man kan göra andra grejor istället. Rob kom hem till mig och vi jobbade med ny låt "Nr 2". Nu har vi fått till den och gjort en "slask grund". Sedan så får vi se om allt blir kvar eller om något klipps bort eller kanske något nytt kommer till. Just nu så är den exakt 5.20 min lång. Ingen "radio" längd direkt. Men vi spelar Heavy Metal och skriver musik precis som vi vill. Ibland blir grejorna korta, ibland inte. Nu på söndag så kommer Chris + Rob hem till mig för att titta på detaljer till de nya grejorna. Framför Chris´s solo gitarr ska få jobba. Då pratar jag inte bara om att spela in gitarr solon. Nix, göra små coola pålägg lite här o där. Allt för att ljud bilden och låten ska bli så bra som möjligt. Chris har en del bra förslag vet jag till det. Ska bli intressant. Om jag hittar den rätta orken ikväll så kanske jag börjar arbetet med ny låt "Nr 3". Har gjort ett jävligt tungt riff som jag tror vi kan bygga något runt. Super tung! Men tror mig när jag säger det: Räkna med 1000 % sväng a´la DENIED style!


Lång kväll med grabbarna.

Igår Lördag, repa. Samling 14.00. Slutade med att vi var klara 18.30. Finns inte mycket som slår än att hänga med grabbarna i bunkern o lira hårdrock. Lugnt och skönt, inga idioter runt omkring sig (som det finns på tok för mycket av i det dagliga livet). Bara Metal i 1000 decibel och mycket skratt. Chris, vår nya solo gitarrist har kommit in i familjen på grymt bra sätt. Älskar den mannen. Känns som han har hängt med i 100 år fast det endast är i ett par månader. Det är jävligt coolt. Men så är det, e man en soft o "bra" snubbe, ja då är det inga problem. Chris är till 100000 % rätt man för Denied. Gårdagen gick mycket åt till att jobba med en ny låt. Den börjar ta form på allvar nu. Heavy Metal Doom kommer det att bli! Bra sväng som satan, gryma riff osv. Får vi till bra sång melodier, ja då kommer denna grej att krossa! Jag hoppas att det nya materialet (två eller tre låtar) ska finnas uppe på vår myspace sida + vanliga hemsidan inom kanske ett par månader (det där skulle jag aldrig ha sagt...). Rädd för att Zigma Bergman med glädje kommer att hugga mig som världens största Cobra om fallet inte blir så! Hahaha! Nåja, vi får se. Men ambitionen finns där i allafall....

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


MÄRSTA SPELNINGEN 16 JAN - INSTÄLLD!

Vi kommer inte lira på Garage i Märsta, Lördagen 16 Januari. Vi har ställt in den.

Nytt hårdrocks år.

Ja vad säger man, 2009 flög förbi som ett kanon skott. Ett ganska så okej hårdrocks år för oss, men 2010 behöver bli 1000 % "bättre" för att man ska bli och vara riktigt nöjd. Det finns en ambition för hur långt resan ska gå. Men det krävs bra mycket för att komma dit. Tid, pengar, vilja osv måste fram på allvar. Inget händer av sig själv. De som gör detta mest och bäst kommer fram till slutstationen. Vi har långt kvar innan vi är där. Allt beror på hur mycket man vill komma till sitt slutmål. Den som lever får se.

METAL FOREVER!
Andy RoxxRSS 2.0