Lightning strikes again!

För exakt 15 minuter blev det klart att vi kommer att lira på klassika Pub Anchor / Sveavägen i Stockholm. Onsdagen 25 Aug närmare bestämt. De flesta får lön det datumet och "lill-Lördag" på samma gång. Blir coolt. Räkna med ett DENIED som det kommer att slå gnistor om! Den som tar sig in till Ankaret 25/8 får höra minst tre nya spår från kommande plattan. Det kan till och med bli så många som fem med lite tur. Har lite med att göra om vi hinner repa in samtliga.

DENIED - LIVE - PUB ANCHOR - SVEAVÄGEN - STOCKHOLM - ONSDAG 25 AUGUSTI!


Borta bra... hemmma alltid bäst.

Hemma igen efter en härlig vecka på norra Öland tillsammans med familj och släktingar. Ganska lagom att vara borta från lägenheten en sex sju dagar. Samla lite energi och inspiration. Men tro nu inte att gitarren blev kvar hemma. Nix pix, har suttit och riffat på så gott som varje dag på campingen. Kan inte bara inte låta bli att göra det. Kalla mig besatt eller va fan som helst, det är helt okej. Nåja, tillbaka till en liten kort vardag igen. Jobbar denna vecka sedan så blir det fyra trevliga veckor från dårhuset på Arlanda. Kan behövas kan jag lova... Ska under ledigheten försöka arbeta en hel del med vårt nya material för nästa Denied platta. En mer säker än någonsin att skiva nr 3 kommer att bli vår bästa och starkaste. Längtar som fan tills den är inspelad och världen får ta del av den. Säger inget datum när det blir, det får framtiden utvisa. En annan grej, med lite tur så kanske det blir ett gig inne i storstan i Aug månad. Kan säga att stället vi ev lirar på ligger på Sveavägen... Återkommer om hur det blir.

STÖD ALLTID DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!

På bilden, min brorson Liam. Garanterat född 100 % hårdrockare!

 


Hotter Than Hell!

Helvete vad värmt det är! Men, gnälla? Nja, det ska man fan inte göra. Super trevligt med lite sol på sin lilla kropp. Arbetet med platta nr 3 rullar vidare och det går jävligt bra måste jag säga. Sång nr 7 har börjat ta form på allvar. Kan lova att det kan komma att bli en favorit för dem som gillar oss. Mid tempo låt med en refräng som jag tror kan bli hur grym som helst! För varje dag som går så är jag säker på att kommande plattan kommer bli vår klart bästa. Självklart älskar jag våra två gamla och mäkta stolt över dem. Men denna blir något extra. Och gissa vad, med all sannolikhet så blir det ett par lugna låtar på nya skivan. Vi ska inte bli något ballad band eller så, bara dra ner på tempot lite. 10 spår är det tänkt att bli och variation är A och O enligt min mening för att det ska bli riktigt riktigt bra. Och så kommer det att bli.


Stormen på väg

Sommartider. Trevligt. Fast mycket slår inte att gå ner i replokalen med grabbarna och lira metal ett par timmar. Som igår Onsdag, närmare tre timmar av 50000 W rakt in i hjärta o själ. Som sagt, det är "kärlek" de. Skrivandet av nya låtar tills nästa platta går riktigt bra. I förra veckan började vi med att spela in i min hemstudio demo versioner av sång nr 6 + 7. Två låtar med totalt olika karaktärer. En snabb och elak o den andra..... lugn grej... Just nu känns det som om att platta nr tre kommer att bli den starkaste i bandets historia. Vi har helt klart blivit ännu bättre på allt. Få ut det bästa av det bästa så att säga. Som jag brukar säga här i min lilla blogg, den som gillar det vi har spelat in tidigare kommer inte att bli besviken på det som komma skall. Vi kommer att leverera en storm av stora mått.

STÖD DENIED!


RSS 2.0