Heavy Metal, religiösa hycklare & Ozzy.

Jävlar vad bra våra nya låtar är! Rockar helvete! På väg till jobbet denna dag så satt jag på buss 583 med destination Arlanda och "planerade" för kommande eventuella platta. Det ser satans bra ut. Fem låtar klara och stora grunder finns för minst fem till. Men tio spår får räcka på en cd. Fler blir bara jobbigt att lyssna igenom. Just nu känns det som att skiva nr tre blir den starkaste och tuffaste i DENIED´s historia. Den kommer att ha en bra mix av snabba, tunga, svängiga, lugna låtar. Den var länge sedan jag kände en sådan stor inspiration att skriva ny musik. Riffen bara kommer av sig själv. Riktigt roligt. Okej, det vara dagens del om Heavy Metal. Del 2 blir nu om alla som säger sig vara troende, nu pratar jag om samtliga religioner som finns på denna lilla jord. Dessa personer är de största bluffarna som någonsin har existerat! Ta t.ex. bröllopet som var nu i Lördags med Victoria + Collgate Daniel. De står i kyrkan och framför dem fyra personer och snackar så mycket skit att alla världens klockor stannar! Fel, alla exploderar av det som sägs! Skrattade så att jag var nära att dö! Gud, Jesus osv. Give me a break! Satans råttor! Jag HATAR all form av religion! Börja tro på er själva för i helvete! Står mig upp i halsen när jag hör första klassen hyckleri! Såja, nu fick man ur sig lite ilska också :-). Nu känns det bra igen... Ozzy, den gamla hjälten. Han får bli del tre i dagens inlägg. Har alltid älskat den mannen. Han har alltid typ funnits runt omkring en med sin musik. Idag såg jag ett live klipp från gig som var i USA för ett par dagar sedan och det gjorde ont i min lilla "Ozzy själ". Jag hoppas att han får sluta med att ge konserter innan all form av värdighet helt går upp i rök. Versionen av Paranoid var nog det värsta jag har hört på riktigt riktigt länge. Falsk sång i tre minuter. Det gjorde RIKTIGT ont ska jag be att få säga. Tyvärr så är det väl frun och andra dollar hajar som vill ha upp honom på scen för att mjölka ur det sista. Tycker verkligen synd om honom. Hoppas han kliver snart tillbaka och blir ihågkommen som den legend han faktiskt är.

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Studio tider väntar!

Med start idag höjer vi temperaturen i bandet. Inspelning av nytt material står på agendan och till vår hjälp i studio kommer Fredik Folkare från svenska Unleashed att vara! Fredrik kommer se till att vi får det bästa soundet vi någonsin tidigare har haft. Förvänta er en krossar produktion! Vill inte säga något datum då grejorna kommer att vara klara. Det kanske är lika bäst så.... Hur som helst, gör er redo för en jävulsk åktur!


The Burning + Nothing Is Sacred

Där har ni de två första titlarna från kommande material! Fler låtar är så gott som klara men har ännu bara arbetstitlar som X3, X4 osv. Stort plus ska ges till Chris som idag är bandets huvudsakliga textförfattare. Den mannen är "faktiskt" från England och där av så klart har språket till 100 % i sig. Och fram för allt, han skriver riktigt bra och intressanta grejor. Övriga nyheter runt bandet: Vi ska träffa två olika person i veckan som ev kan dra i viktiga trådar åt oss. Killar men kanaler i svängen. Ska bli kul och se om det kan ge något. Som alltid, har inga förhoppningar. Blir det så blir det. Längtar till att det ska bli Onsdag snabbt så som möjligt igen. Onsdagar är nämligen den dagen i vecka som vi alltid repar. Oavsett om vi har gig på gång eller inte. Dels för att jobba med nytt material och även för att hålla i gång armar o ben. Men framför allt för att få träffa grabbarna o snacka lite skit.


RSS 2.0