Pub Anchor x 7

Långt innan DENIED än fanns och man hängde ibland på Ankaret så tänkte jag: "Fan va coolt det skulle vara att lira på detta ställe, ett riktigt jävla metal hak!". Det var då de. Ett gäng år senare sätter jag och bandet våra fötter på deras scen för sjunde gången. Det är jag jävligt stolt över. Inte för att Anchor är Globen eller Hammersmith i London eller så, utanför att jag har uppnåt ett litet mål som betyder mycket för en själv. När jag ser tillbaka i backspegeln och tänker tillbaka i tiden när allt började, ja då trodde man inte direkt att Fredagen 23 April 2010 skulle bli sjunde gången man lirar på P.A. Det tycker jag fan är Heavy Metal!

STÖD DENIED - ALLTID!Nytt gig bokat - Pub Anchor - Fredag 23 April!

Yeah! Återigen har vi fått förtroendet att lira på Sveriges kanske mest kända och legendariska rock ställe, nämligen Pub Anchor i Stockholm (Sveavägen)! Det är få band som får chansen att lira där på helgdagar. Fredagen 23 April brakar det loss ordenligt i stor stan!

DENIED - LIVE - PUB ANCHOR - FREDAG 23 APRIL 2010!
We are ready to rock!

Lördag, 17 April, plats The Cave i Sundbyberg. På Scen, DENIED + DREAM EVIL. Denna kväll kommer att rocka något jävulskt! Vi är bättre och starkare än någonsin. Chris har koll på låtarna till 100 % nu och Johan, ja, ni vet hur grymt bra den mannen sjunger. Älskar Fahlbergs röst. Sjunger som en "Metal Gud" om ni frågar mig. Kan säga så här att jag har tappat räkningen på hur många gånger bandet har fått höra ute på rock webben hur bra DENIED låter årgång 2010. Och vänta bara tills de nya låtarna här inspelade! Med lite lite tur kanske vi har dem klara i Maj månad. Ska försöka få fram, om jag hinner, några korta smakprov på dem från min hemma studio. OBS! Det blir utan sång men man kan få en liten känsla iallafall hur vårt sound kommer att låta framöver.

SOM ALLTID - STÖD DENIED!


Europa nästa.....?

Kanske kanske, nää, mer än så. Vi ligger mycket bra till för en spelning på en av Europas top 3 mest kända rock ställe och det ligger inte i Skandinavien! Smaka på den ni! Men, jag skriker inte högt ännu, man har varit med ett tag nu. Aldrig ta ut något först bläcket har torkat. Ha koll på min blogg + hemsidor för mer info.

METAL!!!


Kaptenen hemma igen.

I ca tre veckor har vår sångare Herr Fahlberg varit ute på vägarna i Europa och lirat lite hederlig tysk hårdrock. Ska bli kul att höra hans berättelser nu när han åter är hemma på svensk mark. Visst, vi repar lika mycket även om någon i bandet är bortrest eller av annan orsak inte kan närvara. Maskinen stannar aldrig upp. Och framför allt, den är jävligt hungrig! 17 April, ja då får ni se vad jag menar!

GET READY FOR MAYHEM!


HEAVY METAL DOOM!

Sitter just nu och lyssnar på vår tredje nya låt. Den är fan hur grym som helst! Verserna har ett stenhårt elakt driv i sig, refrängen kanske den tyngsta som vi någonsin har gjort, ett mitt parti som är så melodiös o vacker att man fan nästan börjar gråta (kanske inte riktigt men ändå)! Jag längtar så in åt helvete att få höra Johan´s super grymma sångröst på musiken. Det kommer att bli ultra bra. Kursen för de DENIED´s "nya" stil låter:

HEAVY METAL DOOM!

Men, tro nu för i helvete inte att vi kommer att bli "doomiga" och tråkiga! Tvärtom! Bättre än någonsin!

Se till att dyka upp på giget den 17 April för att avgöra själv!


Vad ni än gör.... missa inte DENIED live den 17 April!

Kan lova att det kommer slå blixtrar om oss på giget Lördag 17 April på The Cave i Sumpan när vi öppnar för svenska Dream Evil! Vi är galet sugna på denna afton och kan redan nu utlova att nytt material kommer att framföras denna kväll för första gången. Hur många det blir är ännu inte spikat men minst två.

Övrig info: Vi har idag beställt fler tröjor av den senaste utgåvan, som gick åt som smör solsken. Hoppas få dem från tryckeriet inom ett par veckor. Återkommer när de är på plats.

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Nytt video klipp på Youtube.

Ett nytt live video klipp från när vi lirade på The Cave i Sundbyberg finns nu att kolla in på www.youtube.com
Här är direkt länken: http://www.youtube.com/watch?v=B4p_Ud2sR_g

DENIED - STARKARE ÄN NÅGONSIN!!!


Nya låtarna..... krossar!

Nu är tre låtar klara vad gäller musiken. En del kvar att göra på texterna. Och....de är så jävla feta!!! Jävligt coola! Vi är ruskigt nöjda med dem. Räkna med 100 % tyngd, sväng, ondska, melodier. Bästa av det bästa vi kan erbjuda idag. Hur vi låtar 2010 är inte längre som 2005 och som på första CD´n Seven Times Your Sin. Missförstå mig inte, jag älskar dem skivan som det var mitt egna lilla barn. Men som allt annat i livet, man utvecklas och går nya vägar osv. En del kanske kommer tycka att det nya vi gör nu inte faller i smaken längre och andra kanske tycker det är de bästa Denied någonsin har gjort. Ska bli intressant att höra vad folk tycker om låtarna när de finns tillgängliga. Det kommer att ta lite tid till innan jag kan lägga upp några smakprov. Håll ut, det är värt väntan vill jag lova. Ny sångerna....krossar!!!

P.S. Om jag hinner ikväll så kanske det kommer upp en eller flera nya video live klipp på Youtube + på vår myspace sida: www.myspace.com/deniedworld. Se till att ha ögon + öron öppna!

STÖD DENIED - ALLTID!


Nytt video klipp.

Nytt coolt live klipp från när vi lirade på rock stället The Cave i Sundbyberg, Lördagen 5 Dec 2009 finns nu att titta på Youtube. Eller så går man in på vår myspace sida, klicka på "videos".

Direkt länk till Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=wSnEap4sMKw
Pete Dolls in action!

Kolla in det lilla youtube video klippet på Pete när vi lirade på The Cave i Sumpan Lördag 5 Dec 2009.
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=WkZElHrr1KU


Idag spränger vi 20000 st vänner på Myspace!

Juni 2009: antal "vänner" på vår Myspace sida, 1300 st. Idag Onsdag 3 Mars 2010, 20000 st! Två ord för det: HÅRT ARBETE! Nu sätter vi ett nytt del mål, ska vi säga säga 25000 st inom de närmsta månaderna? Vi satsar på det iallafall. MEN, vi behöver hjälp med att få ut band namnet i hela jävla hårdrocks världen! Det är inte svårt att jobba med vår Myspace sida. Jag visar hur det funkar, sedan så är det bara att köra! Så den eller de som vill hjälpa till med bandet, tveka inte, mail mig så snackar vi mera.

Adress: deniedworld@hotmail.com


Nya Nya Nya - Låt nr 3.

Så kallas den senaste låten som är på gång. Alltså, Nya Nya Nya! Ska bli intressant att se om vi kan ha koll på dem när siffran börjar närma sig runt sex sju..... Än så länge dock inga problem. Okej, som sagt, ny låt nr 3 på gång riktigt ordentligt. Jag skrev grunden till den 11 Mars 2007! För första gången så visade jag grabbarna den förra veckan i replokalen. Den låter precis och passar till Denied årgång 2010. "Heavy Metal Doom" som vi kallar det för. Det blir mycket tyngd och sväng, absolut inte långsamt och tråkigt. Så stirra er inte blinda på ordet "Doom". Vi kommer aldrig att låta som Black Sabbath runt 1975 eller så. Men fläskigt blir det och jävligt bra! Johan´s röst kommer att passa perfekt till hur vårt sound har utvecklats till. Men lite lite jävla "tur" så kanske den spelas för första gången Lördagen 17 April då vi ska öppna för grabbarna i Dream Evil på The Cave i Sundbyberg. Vi hoppas kliva in i studion inom en snar framtid för att lira in de "tre nya" grejorna. Ha koll på hemsidan + min blogg för mer info om det.

P.S. Ny vecka igen, dags att rösta igen på oss för att få lira på årets Rock Weekend festival!
www.rockweekend.se

STÖD DENIED FRÅN VILDA HELLANDS VÄSBY!


RSS 2.0