Ton av energi!

Har en jäkligt skön känsla kvar i kroppen så här dagarna efter spelningen på Pub Anchor. Denna lyckade tillställning har givit mig och bandet ton av "ny" härlig energi! För det är något som kommer att behövas i stora mått om vi ska lyckas med det vi gör. Inspelning av nya låtar kommer att prioriteras först nu. Det är dem som ska ta oss upp till den "högre" nivån som vi förtjänar att vara på. Enligt mig har vi alla ingredienser som behövs för att leka med de stora pojkarna. Låtarna, grymt live band, en sångare i Johan som blåser av de flesta i branchen. Jag kan göra listan lång. Så varför skulle inte vi kunna sikta högt? Jag är mer än någonsin tidigare i bandets historia säker på att vår tid kommer. Och den gör det snart! Men vi behöver samtidigt all form av hjälp av alla i DENIED familjen. Sprid länkarna till våra hemsidor till polarna, arbetskollegor, nära och kära osv. Varje litet frö är lika välkommet, alla dagar i veckan.

STÖD DENIED!

www.deniedworld.com
www.myspace.com/deniedworld
www.facebook.com/deniedworld
www.andyroxx.blogg.se
Victory!

Återigen, Pub Anchor Stockholm jämnat med marken. Igår Torsdag 25 Nov bjöd vi Stockholms publiken på bästa sortens HEAVY METAL a´la Vilda Väsby style! Fullt ös från första sekunden tills sista slaget. Så här dagen efter kan vi hålla våra huvuden jävligt högt för ett satans bra igenomfört gig och samtidigt säga att DENIED är ett helvetes grymt metal band.

Setlistan 25 Nov:
1. Dead Messiah
2. The Burning
3. Constant Rage
4. Nothing Is Sacred
5. Three Degrees Of Evi
6. The Black Room
7. Metal Hell
8. Seven Times Your Sin


Lita på att det blir åka av!

Det börjar dra ihop sig för att åka in till huvudstaden för ett gig återigen på klassika Pub Anchor. Nu på Torsdag 25 Nov tänker vi visa upp oss från vår allra bästa sida. Runt åtta låtar blir det med så mycket jävla energi att det gör ont i kroppen bara man tänker på det! Setet kommer så klart att blandas med gamla godingar som nya stänkare. För första gången kommer vi att lira en helt färsk sak som en så länge går under arbets namnet "Metal Hell". Den kan jag lova rockar utav bara helvete! Se till att vara på Anchor 25 Nov, för då jävlar åker vi!

DENIED - LIVE - TORSDAG 25 NOV - PUB ANCHOR - SVEAVÄGEN - STOCKHOLM!
Studio Rapport

Nu börjar vi ligga bra till för den stundade inspelningen av nytt material. Grunden som är trummorna blir klara idag. Det har tagit sin tid men bra blir det. I ett första steg kommer fem spår att spelas in. Detta för att det inte ska bli för mycket att tänka på en och samma gång. Förhoppsningsvis så spelas bas + gitarr in i Nov månad. Sist men absolut inte minst så görs sångarbetet. Ev blir det några små gästinhopp på grejorna. På keybord så är planen att en snubbe med tunga meriter ska göra ett litet avtryck på framför allt två av låtarna där detta instrument skulle lyfta av ljudbilden ett par steg upp. Hoppas det blir så. Det känns som att vi ligger bra till i planering. Mixningen kommer att göras av Fredrik Folkare från Svenska metal bandet Unleashed. Denna kille är proffs på det han gör och kommer göra så att vi får det bästa soundet någonsin!

Under November månad så kommer videoklipp från arbetet av nya plattan att läggas upp på våra hemsidor. Se till att ha besöka våra adresser! För det kommer att bli jävligt coolt och man får för första gången höra vad som komma skall!

www.deniedworld.com
www.myspace.com/deniedworld
www.facebook.com/deniedworld
www.andyroxx.blogg.se

STÖD DENIED!


Vår lilla engelsman.

Tror det måste vara runt ett år sedan som Chris kom med i bandet. Men det känns som vi har känt varandra i 100 år. Och det är inget negativt. Utan tvärtom. Otroligt skönt o kul att ha med denna unga Manchester pojke i Denied. Han är inte bra en jävligt bra snubbe och duktigt gitarrist utan även också en grym textförfattare. Chris är den som har skrivit samtliga texter till kommande plattan. Den som tror att det är lätt som en pannkaka att skriva ihop en "bra" text kan ju försöka själv. Det är bra mycket svårare än vad man kan tro. Inget snack om det. En gång i tiden var det Herr Roxx som skötte textförfattandet. Kan säga att det är tur att vi har vår lilla engelsman...


RSS 2.0