Pure Heavy Metal!

Så skulle man kunna beskriva den senaste nya låten till kommande plattan. Om jag inte har helt fel så är den nr sex av tio tänkta som är klara. De andra som är kvar, där finns grunderna skriva och bör inte ta 100 år att få till det sista på. Men som sagt, låt nr sex var det ja. En lagom snabb och elak och samtidigt melodiös. Lite åt "Seven Times" hållet om man kan säga så. Peter får jobba hårt med trummorna, riffen flyger fram och Falhbergs får ta i ordentligt. Kan nog kanske bli en kommande favorit för många. Vi får se. Föresten, det finns fortfarande kvar några st av senaste tröjan att köpa. Endast 100 kr. Skicka ett litet mail till deniedworld@hotmail.com om man skulle vara intresserad stå styr Roxx upp resten.

STÖD DENIED!
Grabbarna drar söderut.

Eller för att vara exakt, till Skövde. Lördagen 13 Nov packar vi väskorna för att bränna av en jävulsk show på stället Backstage. Ska bli riktigt kul att få lämna storstan för att testa nya jaktmarker. I Stockholm har vi lirat 1000 gånger känns det som så detta kommer som en bra och viktig omväxling om man kan säga så. Faktum är att detta är precis vad bandet måste göra. Ut i landet, eller ännu hellre längre bort än så. Namnet och musiken ska spridas ut allt vad det bara går. Om vi stannar kvar lite vid Skövde så vet jag inte så mycket om den staden. Men stället där spelningen kommer att vara på har tydligen funnits i 30 år och verkar vara dit folket går för en ute kväll. Med andra ord så borde Backstage ha en bra "grund" publik som kommer helg efter helg. Vi får se. Men oavsett om det kommer 10 eller 1000 pers så kommer vi rocka röven av oss för dem som är där. DENIED garanterar alltid 100 % Heavy Metal av bästa sort!
Metal Sunday!

Söndag igen. Gillar faktiskt denna dag på veckan. Många människor har ångest inför att Måndagen ska ramla in och en ny underbar arbetsvecka står på menyn. Men inte jag. Har inte tid med att känna så. Nix, måste fånga tiden och göra det bästa med den. Har precis kommit hem från ett 40 minuters långt löp pass. Jävligt skönt att hålla kroppen i form. Minst ett pass per vecka måste jag ha mig mig. Senare under dagen är det dags igen för att kliva in i skapandets värld. Metal av bästa sort ska tillverkas! För av någon konstig anledning så brukar Söndagar vara ett jävligt bra dag på veckan att få till nya riff! Ska bli intressant att se vad min svarta Jackson gitarr kan leverera denna gång... Fortsättning följer.

STÖD DENIED!


RSS 2.0