Nu kör vi vidare!

Fortfarande har man en skön känsla i kroppen efter spelningen på Ankaret i Fredags. Men nu är det dags att se framåt och lägga den till handlingarna. Vad som absolut är viktigast nu blir till att lägga stort fokus på arbetet med nya plattan. Så klart, får vi erbjudande om spelning så lyssnar vi på det. Alltid intressant att visa upp oss om det skulle vara så. Nåja, två låtar från kommande plattan blir ev klara till 100 % från studion denna vecka. Fredrik Folkare ska endast göra några små sista justeringar. Kanske kanske lägger vi upp någon av dem på hemsidorna. Det var ett tag sedan vi presenterade något nytt. Tror nog att många är lite sugna på hur DENIED kommer att låta 2011.


En kväll att komma ihåg.

Fredag 22 April 2011. Datumet då Hellands Väsby totalt tog över Sveriges coolaste och bästa rock ställe, Pub Anchor i Stockholm. En fantastiskt kväll på många sätt. Otroligt kul att se så många ansikten från vår hemkommun hade tagit sig in. En support som är helt ovärderlig för bandet. Ska dock ej glömma bort alla våra andra vänner som var där och stödde oss. You know who you are! Vi hade lovat oss själva att göra en spelning där det skulle slå gnistor om. Att från första till sista sekund ge precis allt och lite till. Visst, den inställningen har DENIED alltid haft men vi var ruskigt laddade inför gårdagskvällen. Frågar ni mig så tycker jag att vi levererade till 1000 procent!

/Andreas - DENIED


48 timmar kvar!

Äntligen så börjar det dra ihop sig på allvar. Nu endast ett par dagar kvar innan vi får göra storstaden osäker igen. Kvällens rep blir det sista innan giget. Vi har verkligen vässat formen hårt den senaste för att kunna ge publiken på Pub Anchor det absolut bästa av DENIED. Hedersak att aldrig någonsin tumma på den regeln. De som har tagit sig tid och pengar ska få det de vill och ska ha. Heavy Metal av bästa märke från Hellands Väsby!

DENIED - LIVE - PUB ANHOR - SVEAVÄGEN - STOCKHOLM - FREDAG 22 APRIL 2011.
Första mixen från studion!

Innan en platta ligger i handen och reoda att petas in cd spelaren så ligger det ett grönjävulsk arbete bakom. Procesen är lång som fan och tar en hel tid. I allafall om man vill att det ska låta bra. Och vår kommande skiva ska bli ruskigt bra! Men andra ord så kommer det att ta ett tag innan den finns redo att rockas i varje hem i Vilda Väsby. Så klart även utanför kommun gränsen går bra... ;-). I Fredags fick vi det första utkastet från studion i Stockholm på låtarna Garden Of Stone + In Hell. Säger så här: Det blir... galet bra! LÄTT den bästa produktionen vi någonsin har haft på våra inspelningar. Denna gång har vi ett fullblods proffs bakom spakarna i Fredrik Folkare som även bänder strängar i kända black metal bandet Unleashed. Rätt man på rätt plats kanske man kan kalla det för. Fredrik har stor erfarenhet i det han gör och är en "metal snubbe" som förstår och hör vad vi är ute efter. Vi kommer under vår kanten lägga upp på hem sidorna smak prov på vad som komma skall. Ge oss lite tid till att fixa med grejorna först bara. Bra prylar tar tid. Håll ut, det blir åka av!


Setlistan till 22/4.... spikad!

Det är alltid en "utmaning" att sätta ihop vilka låtar som ska spelas när ett gig är på gång. Hitta en bra mix som funkar både för oss själva och publiken. Kan ibland vara lite lurigt. Vågar man spela för många "nya" osv. Vad som är riktigt kul är att vår låtbank böjar bli ganska stor i och med att låtarna till kommande plattan börjar bli färdiga och att kunna slängas in i en setlista. Till Anchor den 22 April har vi nu bestämt oss vilka sånger som ska framföras. Kan lova att denna kväll kommer att bli något riktigt riktigt extra...


Börja ladda inför Ankaret 22 April!

Äntligen så börjar det närma sig för nästa spelning. Runt tre veckor tills vi kliver upp på Sveriges mest klassiska rockställe, Pub Anchor i Stockholm. Denna Fredag är en röd dag i kalendern vilket kunde inte passa bättre för en kväll i rockens tecken. Man får vakna upp i lugn och ro, packa ner utrustningen som ska med in osv. Förutsättningarn kan inte vi inte klaga på. Här jävlar ska det rockas på utav helvete! Gaspedalen ner till max från absolut första ton till den sista! Så se till att planera in i kalendern Fredag 22 April. Fixa barnvakt, muta chefen om man jobbar på Lördagen för att få vara ledig. Gör va fan som helst för att inte missa denna tillställning! Vilda Väsby ska återigen ta över huvudstaden som det brukas när grabbarna är i farten!

DENIED - LIVE - FREDAG 22 APRIL - PUB ANCHOR - SVEAVÄGEN - STOCKHOLM!


RSS 2.0