DENIED´s vägar bär alltid till Ankaret!

Är det något vi inte kan få nog av så är det att spela på mega klassiska stället Pub Anchor på Sveavägen i Stockholm. I Lördagskväll blev det klart med spelning där, återigen på en helgdag. Fredagen 16 September smäller det hårt inne i huvudstaden. Ankaret är lätt klart det bästa och viktigaste haket att lira på om man har basen i eller utanför STHLM. Som vanligt kommer vi att ladda extremt hårt för att göra denna kväll till något som man sent ska glömma bort!

DENIED - LIVE - PUB - FREDAG 16 SEPTEMBER

Info om Tingvalla dagen - Lördag 3 Sep.

Nu mindre en två veckor kvar tills helvetes portar öppnar sig i Märsta. Tingvalladagen ska få smaka på det absolut bästa som DENIED har att erbjuda. En setlista är spikad som det kommer att slå gnistor om. Det blir gamla som nya grejor, snabba prylar, lugnare saker osv. Och framför så är knappen "attityd" intryckt till max! Den som tar sig tid att bevittna denna afton blir inte besviken. Det är garanti på det till 666 %!

Adressen till Tingvalladagen:

Tingvallavägen 11, runt Krogen Lite, Till och på parkeringen, ner mot Vikingafältet. I Märsta.

KLOCKAN 16.40 på scen - DENIED


Två veckor kvar till booom!

På Lördag är det två veckor kvar tills giget på Tingvalladagen i Märsta. Maskinen som heter DENIED är redo att rocka och krossa! Fredrik Isaksson har blivit riktigt varm i kläderna och kommer göra sin debut denna afton. Formen håller på och finslipas för att vara på sin absoluta topp Lördagen 3 Sep. En setlista är prelimär bokad som innehåller både nytt och gammalt material. Precis som det brukar vara. Något för alla eller vad man nu ska kalla det för. Ta med vänner och bekanta, för denna tillställning vill ni inte missa!

DENIED - LIVE - LÖRDAG - 3 SEPTEMBER - TINGVALLADAGEN - MÄRSTA/STOCKHOLM


Studio Söndag

Härligt. Idag Söndag, inspelning av kommande plattan står på schemat. Låten med arbetstiteln "Judas Kiss" är den som ska få grunderna lirade. Denna låt blir något riktigt riktigt extra. Går lite i samma still som Seven Times Your Sin. Mycket dubbel-kagge, tuffa riff rakt igenom och sångmelodier som sitter som klister på hjärnan. En blivande favorit hos många skulle jag tro som har följt bandet sedan dag ett. Med all sannolikhet så kommer den att avtäckas live på Tingvalladagen i Märsta Lördagen 3 Sep. Bara där en anledning att dyka upp vid tillställningen. Annars så är Söndagar en rätt skön dag att spela in på. Batterierna är fulltankade, man kan köra ett långt pass utan att bli rädd för att klockan ska dra iväg mot midnatt. Å andra sidan så vet vi vad som ska göras och där med behöver inte timmarna dra iväg för mycket.  Men ändå. Fortfarande återstår mycket jobb innan skiva nr 3 kan presenteras. Men kan lova att tempot kommer att skruvas upp ordentligt framöver. En release under 2011 inte omöjlig... Den som lever få se!

STÖD DENIED FRÅN VILDA VÄSBY!

/Andy Roxx


RSS 2.0