Med lite jävla tur....

så börjar inspelningen av nya materialet vilken dag som helst. Detta efter att Henrik "Westan" Westerlund med all sannolikhet ser ut att ha fått ordning på datorn som behövs. Vågar dock ännu inte ta ut något i förskott. Ett litet litet test till ska först göras innan vi kan skrika högt. Går det vägen, ja då åker gaspedalen ner till botten direkt med femman´s växel i! Då jävlar blir det åka av! En annan nyhet är att ytterligare en tuff metal dänga har sett dagsljuset. En låt som garanterat kommer att gillas av dem som har följt bandet sedan dag ett. Kort och intensiv sak med melodier som kommer att sätta sig i skallen direkt. Vi har lovat den bästa DENIED plattan någonsin, den kommer ni att få också!

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Fritt kul med hårdrock!

Onsdagar har vi alltid bokad som repdag. Igår inget undantag. Att gå ner och lira hårdrock med ett ex antal tusen WATT flygandes i luften är galet roligt! Lätt bland det bästa som finns här i livet. Då vi inte har någon spelning bokad just nu så tränas mest nya grejor för att de ska fastna ordentligt i ryggraden. Övning ger färdighet som det heter så fint. Och så är det ju onekligen. Nu kan man nästan spela sångerna i sömnen. En annan sak som en kväll i replokalen ger är "sinnes frid"om vi kan kalla det så. Har man haft en dålig dag på t.ex. jobbet så glömmer man bort den skiten direkt (skulle behöva lira varje dag men tanke på var jag har min anställning...). Även luften i det "svarta rummet" verkar ha en "helande" kraft i sig. Herr Falhberg kommer ner igår med smärtor i nacken efter att ha haft nackspärr dagen innan, och visp, efter första låten så rör han på sig som en balettdansös!


Tillbaka och framåt!

Efter en kort liten paus med bloggande över jul & nyårshelgen är det dags igen för att dra igång karusellen! 2011 är här. Ett intressant år för DENIED står vid dörren. Nytt material ska spelas in, bolag och spelningar ska efterlysas med den största jävla lampan som finns att få tag på! Det är lite nu eller aldrig som gäller. Eller kanske inte. Kommer aldrig att ge upp hoppet om bandet. DENIED är ett satans bra band som smiskar många andra på fingrarna som är ute och turnerar m.m. Det är inget skitsnack om någon nu skulle tycka det. Ren fakta. Nog om det. Kan inte säga exakt tid när ny musik från oss kommer att finnas tillgänglig. Detta p.g.a. problem med dator + ljudkort som för tillfället inte vill spela ihop som det är tänkt. Så fort det är löst kommer all kraft läggas på att spela in det bästa som DENIED har skrivit. Förvänta er stenhårda riff, melodier som rockar, sång från mästarn själv i Herr Fahlberg. Vår tid kommer och den gör det 2011!

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!
RSS 2.0