Ny favorit!

Tänk er att man har ett recept på en kaka som funkar bra och som man är nöjd med. Sedan så får man en dag för sig att testa lite och kasta i nya ingredienser samtidigt som man plockar ut några. Och vad händer, jo, PANG så smakar det helt fantastiskt! Precis så har vi gjort med en av de nya låtarna till kommande skivan som idag går under arbetsnamnet Dead Messiah. Jag tror att denna sång kan bli en av de bästa i Denied´s historia. Svängig som fan med otroligt bra refräng! Alla som älskar bra melodier kommer garanterat att ta den till sitt metal hjärta!

/Andreas - DENIED


Sakta men säkert

Tro mig, det är ingen paus i Denied lägret. Inspelningen av nya plattan går "sakta" men stadigt framåt. Även om det kommer att ta sin lilla tid så kan jag lova att väntan är väl värd. Det blir en kanon platta! Ingen låt får vara med om den inte håller högsta klass. Visst, smaken som baken, alla kanske hittar sin egen lilla favorit. Själv älskar jag dem alla. Så klart, annars skulle det ju vara lite konstigt... Smakprov på vad som komma skall läggs upp på hemsidorna så fort vi har en "anständig" mix från Fredrik Folkare. Samtidigt som fukus är på studio arbetet så börjar även spelningen på klassika Pub Anchor, Fredagen 22 April att närma sig. Tänk på att man är ledig denna dag (är någon form av helgdag, har fan inte koll på vad den heter). Det innebär inga ursäkter att inte dyka upp i storstan för en kväll med 100 % Heavy Metal!


Klä dig snyggt!

Nu när våren är på gång in så är det dags att börja att se över sin garderob. Vad kan då inte bli bättre och tuffare än med en ny Denied tröja?! Finns i storlekarna S, M, L & XL. Endast 100 kr. Skicka ett litet mail till deniedworld@hotmail.com vid intresse.

STÖD DENIED!
Rock´n´Roll Söndag

En del människor har ångest på Söndagar. Inte jag. Tvärtom. Gillar denna dag på veckan. Upp med tuppen tidigt, peta i sig en bra frukost och läsa lite hårdrocksnyheter på nätet. Kanske även kolla lite lite konsert klipp på Youtube för att verkligen komma in i rätt stämning för att sedan koppla igång musik grejorna i mitt lilla musik/studio rum som finns här hemma. Två nya låtar som är till 95 % klara behöver få det sista. Jag tror mig ha i kroppen musiken som gör att de blir fulländade och framför allt jävligt bra! Även ett rep ska göras kl 14.00. med grabbarna. Setlista för giget på Pub Anchor Fredagen 22 April ska sättas ihop och tränas in så att den sitter så bra som den bara kan göra. En Söndag med mycket Rock´n´Roll, det är aldrig fel.

/Andy Roxx - DENIED


Live - Pub Anchor - Fredag 22 April!

För ett par timmar sedan blev det klart med spelning på Sveriges mest kända rockställe. Fredag 22 April så tar vi över Pub Anchor på Sveavägen/Stockholm! Räkna med ett DENIED som INTE kommer ta några fångar denna afton! 1000 % Metal från Hellands Väsby utan pardon! Missa för allt världen inte detta!

LIVE - PUB ANCHOR - STOCKHOLM - FREDAG 22 APRIL!


RSS 2.0