Extra förstärkning!

Då ambitionen är att göra DENIED´s bästa platta någonsin så har vi plockat in lite extra förstärkning i form av Henrik "Westan" Westerlund. Denne unga man kommer att hjälpa till med trumredigering. Westerlund är en jäkligt bra studio tekniker samt har ett grymt musiköra. Även skönt att ha en till person "utifrån" att kunna bolla lite förslag med osv. Arbetet med album nr 3 rullar på helt enligt plan. Men lite tur så kanske vi kan bjuda erbjuda nya smakprov inom den närmsta tiden. Under tiden, stöd bandet genom att besöka våra hemsidor + gå in på Youtube för att höra nya låtarna GARDEN OF STONE + IN HELL.

http://www.youtube.com/watch?v=EkcdjwY5uOA = Länk till GARDEN OF STONE

http://www.youtube.com/watch?v=RTjELxg4B30 = Länk till IN HELL.

TACK FÖR SUPPORT!
Vi "drar" till Spanien...

Våra nya låtar IN HELL och GARDEN OF STONE är med i veckans avsnitt (nr 122) på den Spanska Hårsdrockswebsidan Fan Metal Show Radio. Dra fram spelarn till tiden 26.08.
Inressant att höra vårt bandnamn m.m. uttalas på sydländskt vis... :-)

www.myspace.com/fanmetalshow


Intressanta grunder...

Söndagar är alltid en bra dag för att jobba med musik. Så även denna. Två helt nya grejor har grunderna blivit skrivna till och som känns mycket intressanta. En lugnare grej och en midtempo låt. Båda med massor av härliga melodier i. Räkna med sväng och refränger som sitter som en högerkrok på hakan! Kommer inom den närmsta tiden att lägga ner lite extra kraft på att få dem båda färdigställda så fort som möjligt.

Inspelningen av nya plattan rullar på enligt plan. Men det är lång kvar innan den är klar. Sätter inget release datum för den ännu. Under tiden så får låtarna GARDEN OF STONE + IN HELL som släpptes för ett par veckor sedan stilla hungern. Har sagt det många gånger tidigare och jag säger det igen: Nya skivan kommer att rocka något helt jävulsk! Håll ut, det bästa av det bästa är på väg!

/Andy - DENIED


Slut på väntan - Nu åker vi!

Senast DENIED gav ut material var Oktober månad 2008 i form av plattan "New Army For The Old Revolution". Nu på Fredag 6 Maj är väntan över får dem som önskar att få höra nytt. Nu tänker vi inte längre hålla på grejorna längre! Låtarna "GARDEN OF STONE" och " IN HELL" är helt klara, inspelade och mixade av Fredrik Folkare från svenska bandet Unleashed. Vi är galet sugna på att äntligen få presentera dessa två spår som även kommer att vara med på nästa fullängdare som ännu ej har något release datum. Fredag 6 Maj är det som gäller det, kliv in på någon av våra hemsidor och dra upp volym kontrollen till max! Nu åker vi igen!

www.deniedworld.com

www.myspace.com/deniedworld

www.facebook.com/deniedworld


Nattliga nyheter

Natten mellan Lördag och Söndag så piper det till i mobilen. Eller närmare bestämt kl 02.00. Ett litet sms ramlar in från Herr Falhberg som befinner sig på familjens gudomliga lantställe som ligger på en höjd i Tyresö. I den står det att "kolla in e-mailen". Så imorse, 10 sekunder efter att man har slagit upp ögona så var det bara att trycka på lilla datorn för att lyssna på vad Johan har fått till denna gång. Tro mig när jag säger det, en ny guldlåt till kommande plattan har slagit sig ner för att äga totalt! Att musiken var satans bra, det fanns det inget tvivel om innan. Men sedan så ska sångmelodi läggas till kakan, vilket till största delar är Johan´s jobb att fixa till och det blev galet bra. Ett spår som är DENIED årgång 2011 till 100 %. Ett bra driv, heavy metal rakt igenom toppat med en melodi och sånginsats av pure jävla världsklass! Vi har aldrig varit "borta" på något sätt men nu känns det som om vi verkligen rockar bättre än någonsin tidigare under bandets historia. Våra nya låtar känns så otroligt starka att det ska bli oerhört intressant att se vart de kan ta oss. Och gissa vad, om ett par veckor tänker vi inte längre gömma vår kommande lilla guldskatt. Många har frågat oss när ny musik kommer att finnas tillgänglig och därför har vi bestämt oss att inom en mycket snar framtid lägga ut fulla versionera av "GARDEN OF STONE" och "IN HELL" på våra samtliga hemsidor som DENIED förfogar över. Mer info kommer inom den närmsta tiden.

www.facebook.com/deniedworld
www.deniedworld.com
www.myspace.com/deniedworld
www.andyroxx.blogg.se

/Andreas - DENIED


RSS 2.0