Det bästa någonsin!

Varje gång ett band släpper ny platta så får man alltid höra att det är det bästa som man någonsin har spelat in. Visst, det tycker man säkert också. Där imot kanske det inte alltid riktigt stämmer med den faktiska "sanningen". Nu tänker jag inte gå in djupare på andra bands tankar runt detta "ämne" utan nu blir det mina runt vår kommande platta. Att börja med så älskar jag på alla sätt våra två första cd´s. MEN, den tredje som är på väg blir ruskigt bra! Här vill jag använda uttrycket "det bästa någonsin"! Låtmaterialet otroligt starkt och vi har idag en sångare som blåser bort de flesta av sina konkurrenter så att bara smäller om det! Håll ut, ett release datum kommer närmare för varje dag som går. Snart så åker vi hårt!


Grym Onsdag.

Igår Onsdag så stod det på menyn skivinspelning. En elak och svängig sak med titeln "Nothing Is Sacred" fick sina grunder på plats och jävlar va bra det blev! Med en garanterad bra mix från Fredrik Folkare så blir denna låt något riktigt extra!


Helgarbete.... metal i massor!

Denna helg blir hård utav helvete! Metal i massor! Lördagen är vikt till att skriva och arbeta klart en låt som jag faktiskt började med hösten 2008 och som ska vara med på nya "plattan". Bra grejor ska man inte ha för bråttom med... Har typ 80 % av spåret klart, de andra 20 "finns där" i kroppen. När jag sätter mig och plinkar på yxan så brukar riffen komma av sig själv. Har bra känsla för denna sång. Lagom snabb som både är melodiös och elak. Klassik DENIED metal helt enkelt. Men som sagt, den har legat där i låtbanken ett tag nu men imorgon ska den blir klar om jag så ska sitta med den 15 timmar i sträck! Söndag, ja då är det riktigt recording på schemat tillsammans med Chris & Fredrik som gäller. Metal i massor, det är fan livet!


Recording Time.

Med start idag Lördag 1 Okt så kommer all prio att läggas på inspelningen av vårt nya material. Spelningar m.m. får komma lite i andra hand men självklart så tackar vi inte nej till ett gig om det skulle passa vår kalender. Faktum är att vi har några grejor bakom hörnet som ligger och lurar lite. Vi får se vad det blir med den saken. Mer om det senare. Som sagt, det är tid för att få ut vår "tredje" skiva. Låtarna som ska vara med är så gott som skriva. Blir en jäkligt bra mix på materialet. Tufft, snabbt, lugnt, melodiöst osv. Vi sätter ännu inget release datum för när detta ska vara klart. Men, som det heter så fint, kanske kanske, kan det hela avtäckas under 2011.


RSS 2.0