Bilder från Pub Anchor Stockholm - Fredag 16 Sep 2011.

Utlovad rapport från denna spelning + giget dagen efter på Backstage Rockbar är på väg. Under tiden lite coola bilder från Anchor att hålla till godo med.


Lång rapport från en grym helg kommer snart....

....När vi har vaknat till liv igen!

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Metal Weekend!

Ny helg står bakom dörren och väntar på att få kliva in. Och det är inte vilken som helt. Det är en METAL WEEKEND! Två gigs på två dagar. Först ut blir ultra-klassiska Pub Anchor i Stockholm. Vet man inte vad det är för ställe, ja då kan man inte mycket om hårdrock. Ankaret är utan konkurens det bästa och viktigaste klubbstället som finns i huvudstaden. Varje Fre + Lör är det i princip lapp på luckan. Lita på att vi ska göra vårt yttersta för att göra denna afton brutalt bra! Dagen efter, ja då bär det av söderut, nämligen till hårdsatsande Backstage Rockbar i Trollhättan. En adress vi aldrig har besökt tidigare vilket gör det hela extra intressant på många olika sätt. Att få packa resväskan och dra iväg utanför landskapet, ja det blir jävligt coolt. Denna spelning gör vi som support till svenska gänget Sister Sin som veckan efter drar ut på Europa turné, då själva som förband till ett ganska så tungt namn i hårdrocksvärlden, U.D.O. från Tyskland. Lång rapport från denna METAL WEEKEND kommer en dag så man kanske har blivit som folk igen... eller när nacken har satts på plats igen! För lugnt, ja det kommer det ICKE att bli!


Bilder från Tingvalladagen på Facebook.

Bilder från spelningen på Tingvalladagen i Märsta, Lördagen 3 Sep finns att kolla in på vår Facebook sida.

www.facebook.com/deniedworld
This rocks!

Kan det bli så mycket tuffare än så här...tveksamt! Alicia & Alvin Stafbom in action! DENIED Metal kids rules!


Nedräkning över!

Äntligen så är dagen här att få gå upp på scen igen och lira heavy metal med ett ex antal WATT i ryggen. Väntan har varit ganska så lång då denna spelning har varit bokad sedan en tid tillbaka. Alla i bandet är hungriga som galna vargar och nu är tiden här för ett riktigt hårdrockskalas på tillställningen "Tingvalladagen" i Märsta norr om Stockholm. Detta blir även bandets nye bassist Fredrik Isakssons första gig. Nu är det upp till bevis om han pallar med Väsby grabbarnas tempo... ;-).

DENIED - LIVE - LÖRDAG 3 SEPTEMBER - TINGVALLADAGEN - MÄRSTA

RSS 2.0