Fahlberg rules!

Gudarna ska veta att jag älskar vår sångare Johan Fahlbergs röst. Ännu mer gör jag det nu efter att ha fått höra inspelade sången på låtarna Judas Kiss och Dead Messiah till kommande skivan. Så jävla ultra bra att jag fan nästan blir tårögd! Vänta bara tills ni får höra detta själva vilket vi hoppas ska bli så fort som bara möjligt. Tro det eller ej, en deadline är satt till att allt ska vara inspelat och klart 1 April! Allt är på print vad gäller musiken, sången är kvar och där lägger Fahlberg allt sitt fokus på nu.

P.S. Ev på gång två gignyheter....återkommer.

Besök www.swedenmetal.se

Den svenska metal websidan www.swedenmetal.se har skrivit några rader om oss för ett par dagar sedan.
Här nedan finns en direkt länk till nyheten.

http://www.swedenmetal.se/?p=22639Nyhet på Criticalmass.se

Den svenska metal websidan www.criticalmass.se har lagt upp en liten nyhet om oss.
Finns att kolla in på länken nedan.

http://www.criticalmass.se/index.php?option=com_content&view=article&id=2384:tredje-skivan-pa-gang-foer-denied&catid=39:any-news&Itemid=58


DENIED på Blabbermouth.net!

Sedan Torsdags så ligger det en nyhet om oss uppe på världens störtsta hårdrockswebsida www.blabbermouth.net! Det tycker jag fan är riktigt häftigt! Använd länken nedan för att komma direkt till texten.

http://legacy.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.Net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=169881


Bilderna från www.crankitup.se

Här kommer bilderna från vår spelning med Entombed Lördag 28 Jan 2012. Hämtade från svenska metalwebsidan www.crankitup.se


Studio rapport.

Denna vecka (6) så åker fem låtar in till huvudstaden och Fredrik Folkare för arbetet med mixning. Känns riktigt coolt att det börjar hända grejor. Det ska även sägas att det kanske blir fler spår som Fredrik får i samma sväng. Allt handlar som vanligt om tid. Vi får se. Inget datum är satt för när det hela ska vara klart. Men, så fort det bara tekniskt går, ska vi göra allt i vår makt att få ut musiken. Som tidigare är sagt så blir det 10 låtar. Inget nytt på den fronten, planen ligger fast. Nya plattan kommer att krossa så jävulskt hårt!

Fortsätt att stödja oss igenom att besöka våra hemsidor:

www.deniedworld.com

www.facebook.com/deniedworld


Bilder på www.crankitup.se

Bilder från spelningen tillsammans med Entombed, Lördagen 28 Jan finns att kolla in på den svenska metal websidan www.crankitup.se. Annars så finns direkt länken nedan för att komma direkt till grejorna.

http://crankitup.se/m/photos/browse/album/Entombed-Garage/owner/LindaFlorin


RSS 2.0