Härlig Lördag kväll

Så här dagen efter att ha varit support akt till Entombed igår kväll (Lördag 28/1) så är känslan i kroppen jäkligt bra. Vi gav absolut 100 % av bandet kan erbjuda. Fullsatt på stället, trevliga snubbar i huvudbandet att "hänga" med. En kanon tillställning på alla sätt. Stort tack till alla de som tog sig tid att komma och rocka loss med oss!

Setlistan Lördag 28/1 2012:

1. The Black Room
2. Dead Messiah
3. Three Degrees Of Evil
4. Lesser Son
5. Judas Kiss
6. Garden Of Stone
7. Seven Times Your Sin


Info om tid - Lördag 28 Jan.

Vi kommer att stå på scen klockan 21.00, nu på Lördag 28 Jan, som förband till Entombed. Se till att vara på plats i tid! Mer info om biljetter osv. Besök adresserna:

www.garagerock.se

www.tickster.se

MISSA INTE DENNA AFTON! STÖD DENIED!


Full verkstad

Nu endast sex dagar kvar till det stenhårda giget på Garage i Märsta tillsammans med svenska Entombed! Vi har repat stenhårt för att kunna visa det absolut av DENIED. 1000 % Heavy Metal a´la Hellands Väsby style utlovas. Parallellt med form slippningen så har musiken på två låtar till blivit inspelade i studion. För varje vecka så närmar vi oss slutmålet. En sak som är säker, väntan på vad som komma skall är garanterat värt!

SES PÅ GARAGE I MÄRSTA - LÖRDAG 28 JAN! DENIED LIVE MED ENTOMBED!


Ny hemsida online!

Efter "sju svåra år" så har vår officiella hemsida nu blir pimpad till 1000 %! Vi är otroligt nöjda med resultatet! Stort tack till Nicklas Löfdahl för all hjälp med skapelsen och att DENIED har nöjet att presentera honom som bandets nya webmaster. Se till att kolla in den direkt och följ med där för att hänga med vad som händer runt oss. 2012 har bara börjat....

WWW.DENIEDWORLD.COM


Förbandsgig till Entombed!

För två dagar sedan fick vi klart med en ny spelning. Lördagen 28 Januari har vi fått den stora äran att öppna för legendariska Entombed! Dessa grabbar räknas som ett av Sveriges störtsta och bästa band inom den lite hårdare skolan. Ska bli otroligt kul att få dela scen med detta gäng! Formen kommer att slippas in i minsta detalj för att visa det absolut bästa av DENIED!

För mer info: www.garagerock.se


2012

Då var första dagen på nya året snart slut och den började på allra bästa sätt. Studio arbete gjort tillsammans med Chris och som vanligt gick det som på räls. Samtliga gitarrer till en låt på nya skivan förevigad. Nu är det inte allt för mycket kvar att spela in, men, ja det kommer att ta ett tag till innan det hela är klart. Tror mig, vi kommer att göra allt i vår makt att få ut musiken så fort som bara möjligt. Parallellt med inspelningen så har mycket tid och kraft lagts ned på ny hemsida och som kommer upp under vecka 1 om allt går som det ska. En ny site har varit ett aktuellt "problem" under en längre tid så det känns extra bra att den nu är mycket nära att läggas upp online. Massor av spännande saker kommer att hända 2012. Så se till att hänga med från början på resan!

STÖD DENIED!
RSS 2.0