Nytt material i massor!

Synd...idag har man sin första semesterdag! Fyra veckor att inte behöva gå upp kl 04.30. Kan inte påstå direkt att det känns jätte tråkigt... Men att ligga i hängmattan och kolla rakt upp i himlen med en kall öl i hand, det kommer inte att hända. Fan heller! Sådant får man göra när man ligger nerstoppad i trälådan... Som de "flesta" vet så är inte vår nya skiva ute ännu och vi kan inte säga exakt heller när den gör så. Men tro mig när jag säger det, fortast möjligt ska den ut! Under tiden så ska nya låtar skrivas för näst kommande cd. Det gäller att ligga några steg före så att säga... Har stor portion inspiration vad gäller arbetet med att försöka pressa fram coola grejor. Har i skrivande stund massor av halvfärdiga låtar på lager att jobba med. Det blir heavy metal utav bara helvete! Precis som Denied´s sound alltid har varit. Raka rör, inga "konstiga" prylar här inte. Nix, det får andra band göra. Här är det låten som står i fokus. Inte vem som kan trycka in flest toner eller spela så tekniskt svårt som möjligt. Nåja, vi gör vår andra grej, andra får göra sin. Fans av Denied kommer aldrig få uppleva en annan stil än den vi har idag och som vi alltid har haft. Det kan ni skriva upp!
 

Vi drar till Märsta!

Lördagen 1 Sep så kommer vi att spela på Tingvalla Rock Festival i Märsta norr om Stockholm. Det blir andra året i rad som vi deltar i festligheterna. Ännu så är igen start tid på scen bekräftad. Återkommer snarast möjligt om det på hemsidorna. Hoppas på att mycket folk från Vilda Väsby tar sig ut till gran kommunen. Vi kommer att sätta ihop en setlista som det smäller om! Missa inte det!
 
LÖRDAG 1 SEPTEMBER - DENIED - LIVE - TINGVALLA ROCK FESTIVAL - MÄRSTA
 

Nytt gig bokad i Skövde

Igår Måndag 16 Juli fick vi klart med ett nytt litet gig. Nästa vecka, Lördagen 28 Juli så intar vi scenen på Backstage Rock Bar i Skövde. Blir kul och coolt som fan! Nu kööör vi!

Lördag i Gävle!

Normalt på Lördagar så sitter man med gitarren vid den här tiden på dagen och plinkar på nya grejor. Dock inte denna. Nix, packa väskan och dra upp till Gävle för att köra en dag på festivalen Getaway Rock Festival. Ska bli trevligt även om vädretsmakter inte rikigt verkar vara på ens sida...Men va fan, man får bita ihop! Ser framför allt fram imot att kolla in ett av mina första barndomshjältar, Saxon. Grabbarna från England som har några låtar i sin reportar som är helt odödliga. Faktum är att min första LP skiva jag ägde är just med detta band.
 
För övrigt så rullar Denied maskinen vidare, nyheter är på gång...vänta o se bara!

Stöd oss på Facebook!

Om man nu har "missat" vår Facebook sida så är adressen www.facebook.com/deniedworld.
Se till att gå in där och stöd oss igenom att trycka på "gilla" knappen.
 

RSS 2.0