Nu är vi sååå nära...!

Talade som senast i Onsdags med Rickard Sporrong som har hand om masteringen på kommande skivan. Om allt går som det ska så är allt klart nu i veckan som kommer! Hur coolt är inte det!? Äntligen så är grejorna i hamn kam man säga. Timmar och åter timmar är nerlagda på detta. Otroligt härligt att kunna se ljuset i tunneln. Aldrig tidigare har vi låtit så här bra. Framför allt, en skiva som sparkar hästrumpa är plats! Ska galet kul att få låta resten av "världen" att få höra vad vi har fått till denna gång! Håll ut ett litet tag till... snart åker vi!Proffshjälp på plats!

I Torsdags blev det klart att musikern och studioproffset Rickard Sporrong tar hand om mastering arbetet på kommande skivan. Rickard har bl.a. jobbat med Joakim Thåström på flera plattor. Med andra ord, han vet vad han gör. För att lite kort förklara vad masteringen är för den som inte vet, så kan man säga att det är de sista man gör i hela inspelningsprocessen och att man "trycker" in ännu mera hästkrafter i motorn för att få den att mullra utav bara helvete! Vi har fått en låt mastrad och kan säga att det låter förjävla bra! Ska också tilläggas att studion Sporrong jobbar i är ökända Dugout Productions i Uppsala som har haft hand om band som In Flames, Testament, Meshuggah m.m. och som ägs och drivs av Daniel Bergstrand, en av sveriges mest kända producenter i hårdrockssvängen samt av sångaren i In Flames, Anders Fridén. Ska prylar blir riktigt bra, ja då måste man också ha rätt snubbe på rätt plats och det har vi. Känns tok bra! Snart smäller det hårt!


Posterboy Dolls!

Jägermeister har dragit igång en stor musiktävling som heter Released - Live & Unsigned. Gissa vem som är omslagspojken för tillställningen...? PETE DENIED DOLLS! Hur coolt som helst!


Sin grej

Det som är absolut roligast med att lira i ett band som spelar "egen" musik är att skriva nya låtar. En enorm utmaning varje gång. Och förbannat kul! Börja från noll så att säga, för att sedan se vad slut målet blir. Men visst, inte alltid det går som på räls. Ibland kan man tok fastna. Att inte hitta det där "sista" som knyter ihop säcken. Det är då man verkligen får tryck på knappen "nu jävlar ska skiten bara till"! Och av någon "konstig" anledningen så blir det bra tills sist! Det är de som driver mig allra allra mest, att skriva EGEN musik. Något att vara stolt över och som ingen kan ta ifrån en.


RSS 2.0