Nu är vi riktigt nära!

Äntligen så börjar vi se ljuset i tunneln. Nya skivan är nu nääästan klar. Vi hoppas få slut produkten under helgen från Chrome Studio i Stockholm. Torsdagen kvällen satt samtliga i bandet, förutom om Chris, som hade förhinder och jobbade med de sista detaljerna på de tio inspelade låtarna. Allt under ledning av Fredrik Folkare. Kan lova att det blir för jävla bra! Det blir en kanon platta! Håll ögon och örona öppna mer än någonsin. Snart smäller bomben av med krafter direkt från helvetet!


Metal Torsdag

Bästa som finns med att vara ledig från jobbet är att man får mer tid till att lira hårdrock! Denna Torsdag stod det rep med Herr Dolls klockan 09.00 på planeringen. Tycker det är en skön känsla att fånga dagen direkt på bästa sätt. Lite morgon seg men det gick bort så fort man fick höra det underbara ljudet av 10000 W kommande igenom luften. Som jag skrev för ett tag sedan här på bloggen så har arbetet med nästa skiva redan börjat. Har massor av ideer som bara måste testas. Allt från snabba grejor till tunga prylar. Fyra olika spår (dock ej färdiga) spelades fram och tillbaka. Ska bli otroligt kul att få höra slut resultatet på dem när dagen kommer. Kan redan nu utlova 100 % garanti på att det blir HEAVY METAL av bästa märke!


Söndags rep

Uppe med tuppen en Söndag morgon. Vill nog skylla det på "arbetsskada". Har gått upp 04.30 i över 20 års tid och åkt ut till Arlanda. Snacka om galenskap... Så att få sova fram till sju känns som en sovmorgon. Men, jag gnäller inte. Tvärtom. Gillar att komma upp på dagen och börja fixa med saker. Framför allt trixa med bandprylar. Idag klockan 09.00 så är det dags för ett litet rep i lokalen. Alla i bandet är inte med utan jag och Dolls ska ner själva och blåsa skallen i småbitar. På agendan står nya låtar. Som bekant så är vi i slut-fixet av platta nr tre men det hindrar inte för att börja med nr "fyra". Har flera jävligt coola spår på g som ska testas lite. Stilen är den vanliga: 100 % DENIED HEAVY METAL!


Det börjar närma sig...

Att nya skivan blir klar! Idag Lördag så har vi fått den senaste "mix-versionen" från Fredrik Folkare som i skrivande stund analyseras från topp till tå. Lite lite jobb till sedan så är vi hemma! Längtar stort tills dagen då allt är klart. Redan nu så låter det ruskigt bra. Men, som sagt, några små saker kvar. En sak kan jag säga, detta blir vår bästa skiva någonsin!


Metal fabriken är igång.

Även fast skiva "nr 3" inte har kommit ut så har arbetet redan börjat med skiva "nr 4". Imorgon Måndag så ska jag och Chris i min hemma studio jobba med ett nytt spår som ännu inte har någon arbetstitel. En svängig sak med ett rusktigt bra driv i. Ska bli mycket intressant att se vart den där vägen. Först gör vi en s.k. "pre-production" version, låter den senare sjunka in lite för att sedan ev gå in och göra om detaljer osv. Man behöver alltid få lite perspektiv för att verkligen kunna få ut det bästa av låten.


RSS 2.0