Are you ready!?

För den bästa sortens Heavy Metal?!! Vårt debut album "Let Them Burn" är det bästa som bandet någonsin har gjort tidigare! Vi hoppas den ska finnas ute i början av nästa år. Eller, hoppas är fel ord, den kommer att finnas ute då. Fram tills dess så är det massor av coola grejor på gång. Bl.a. nya tröja med stenhårt motiv på! För att ha bästa kollen på bandet, spar följande adresser på "favoriter":
 
www.deniedworld.com
 
www.facebook.com/deniedworld
 

SKIVKONTRAKT!

Efter många års arbete så kan jag äntligen säga: VI HAR SKIVKONTRAKT! Smaka på den! DENIED är på gång, duktigt! Vi tillhör nu det amerikanska bolaget Sliptrick Records. Debut plattan som har fått titeln LET THEM BURN kommer att släppas i början av nästa år (utgår jag ifrån). Skivan är inspelad och klar. Vad som är kvar är att få fram ett snyggt omslag. Även andra riktigt roliga grejor kommer att hända. Se till att ha koll på oss mer än någonsin tidigare! Resan börjar på "riktigt" nu!
 
 

Vänta bara...

Ett stort tips är att kolla in våra hemsidor i veckan som kommer... Något riktigt coolt är på väg... Ni läste det först här på Andy Roxx blogg!
 
www.deniedworld.com
 
www.facebook.com/deniedworld
 

RSS 2.0