Kvällar när de är som bäst.

Ett par dagar efter giget senast på Garage i Märsta så känslan i kroppen jävligt skön. Visst, man är ordentligt paj i kropp och nacke men det var de värt alla dagar i veckan! Fullt med folk på stället och framför allt en invasion av Väsby "lirare"! Vill påstå att vår hemkommun ägde stort! Denied har alltid haft jävligt bra support igenom åren och nu visade vår "army" återigen var skåpet ska stå! You rock!!!
 

Ny spelning bekräftad!

Fredag 28 September är det bara att skriva in i kalendern. Då tänker vi tillsammans med grabbarna i Rough Diamond käka upp stället Garage i Märsta! Denna afton kommer att bli kul som fan! Se till att INTE missa det! Och framför allt, det är löning! Börja helgen med en hel kväll i rockens tecken, kan det bli bättre...not!
 

Härlig Lördag på Tingvalla Rock Festival!

En mycket skön känsla befinner sig i kroppen så är dagen efter spelningen i Märsta på Tingvalla Rock Festival. Gasen i botten från första till sista sekund! Bra publik, kanon ljud och även vädret var på vår sida. Imorgon är det repa igen som gäller men resten av Söndag blir till att bara njuta tillställningen som var igår!
 
DENIED ROCKS!
 

RSS 2.0