Söndag igen

Då var denna vecka snart slut. Känns "alltid" skumt när det kommer en röd mitt i allt. Blir fel i kropp och skalle på något sätt. Nu tror jag det är soft ett tag med helg dagar en tid o det är fan skönast så. Skumt men sant. Okej, livet rullar vidare och så gör även bandet. Johan jobbar på med att få till sången på låtarna, Bempa ska skriva gitarr solon osv. Kan inte i skrivande stund säga när det kommer att vara klart. De som känner oss blir nog knappast förvånnade över att det tar "lite" tid.... Hahaha! Känns som vi har blivit världens sämsta band på att hålla tider. Men men, det är som det är. Man får gilla läget helt enkelt. När jag pratade med Fahlberg för ett par dagar sedan så snackade vi lite lätt om att kanske lägga upp på hemsidan ett litet smakprov från studion. Bara för att folk ska få höra vad om är på gång + att vi lever! Men, jag tror ändå att vi väntar tills allt är klart. Hela skiten med "mix & mastering". Okej, tillbaka till sängen igen. Tänkte kolla in en live DVD med Vader från Polen. Ett av de få riktigt hårda band jag gillar. Ibland är mörker & ondska (musik alltså) jävligt coolt. En sådan typ av musik framkallar en alldeles speciell känsla. Precis lika väl kan det vara tvärtom. Slå på en gammal platta med, vad ska vi? Ja kanske t.ex. Warrant, eller kanske Def Leppard. Dagsformen svänger om jäkligt snabbt. Men allt har en sak gemensamt. Det är rock´n´roll! Inte svårare än så.

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VÄSBY!


Måndag

Idag blir det en kort liten blogg. Ska hoppa ner i sängen. Ny dag på Arlanda väntar snart igen... Tänkte bara skriva några rader o berätta lite om senaste statusen runt bandet. Inspelningen av "nya" låtarna är rullar vidare. Johan har i helgen, lagt en hel del sång på grejorna. Har sagt det förr o ja säger det igen: Kommer bli det bästa vi någonsin har gjort tidigare. Ge oss lite tid till så får ni snart höra vad det jobbas med inne i verkstaden.


Dra åt helvete! Nu jävlar åker vi!

YES! Så är det! Här kommer grejen, fick igår kväll ett litet e-mail när jag låg och sov från vår sångare Johan. Fick den första låten, från kommande demo cd´n med herr Fahlberg´s röst på. Någon som vill gissa om det var bra eller så...? Lyssna nu jävligt noga.... Det krossade något fruktansvärt! Säger bara fuuuck! This rock!!! Då ska man också komma ihåg att den inte på något sätt är färdig. Detta blir tok bra när det är klart. Har vi Fru Fortuna med oss så kanske kanske Johan hinner göra klar all sång arbete inom de närmsta veckorna. Så fort det är klart.... BOOM! Ut med dem på hemsidan & myspace! Lovar, den som väntar på att få höra det vi spelar in just nu kommer INTE att bli besviken.

GET READY FOR MAYHEM!


Nytt gig på klassisk rock mark - Pub Anchor - Fredag 10 Juli.

För ett par dagar sedan blev det klart med en ny spelning. Nämligen på ett av Sveriges mest klassiska rock ställen, Pub Anchor på Sveavägen i Stockholm. Fredag 10 Juli så bryter helvetet ut där inne! Missa inte det för något i världen. Inga ursäkter godtas för att inte dyka upp. Mitt i sommaren, en Fredag kväll. Kan inte bli så mycket bättre. Ser själv fram imot detta gig, alltid roligt att kliva upp på Ankaret´s scen. Har nästan "tappat" räkning på hur många gånger vi nu har lirat där. Men som sagt, ska bli coolt som fan. Tror falktiskt jag själv har semester den veckan. Det gör ju inte saken direkt sämre...


Mr Artwork - Kim Nyman

Ger man lill fingret....... ja då åker hela armen! Klassiskt uttryck som stämmer....  Nää, skämt o sido. Mannen på bilden, vår polare Kim Nyman är jävligt bra på programmet Photo Shop + att han har många bra förslag på olika varianter vad gäller skivomslag, plancher m.m. Därför är Kim rätt man att fixa till våra kommande foto grejor och allt där runt omkring. Det är vi i bandet jävligt tacksamma för. Omslaget till "nya" demo plattan är klar, ser enligt mig mycket bra ut. Det finns massor av arbete kvar att göra men en sak i taget. Skivan är absolut prio ett för bandet. Kolla in min blogg + hemsidan för löpande info om det.

STÖD DENIED!


RSS 2.0