Ny recension på svenska www.slavetometal.net

Den svenska hårdrocks-websidan www.slavetometal.net har lagt upp en recension av låtarna GARDEN OF STONE + IN HELL. Kika in på sidan, välj recensioner, sedan skivor & DVD. Eller så kan ni läsa texten här nedan.

"Upplands Väsby har tydligen mer att ge än bara EUROPE! Med medlemmar som figurerat i THERION, GRAVE och OPETH plus JADED HEART sångaren Johan Fahlberg vid mikrofonen har DENIED tillräckligt med erfarenhet för att få det hela att lyckas och det är precis vad de gör. Deras två låtar (grymt bra producerade av Fredrik Folkare från UNLEASHED) bjuder på två olika sidor av bandet. Första låten ”Garden of Stone” är en traditionell hårdrocksbit som landar någonstans just mellan EUROPE och Michael Kiske/Kai Hansens nya band UNISONIC medan andra låten ”In Hell” är en låt som skulle göra PRIMAL FEAR avundsjuka – får även lite gamla SHOTGUN MESSIAH vibbar. De två låtarna gör att man helt klart vill höra mer med bandet och jag hoppas att en fullängdare snart kommer att komma ifrån bandet. Detta låter ju riktigt, riktigt lovande!"

Poäng: 9/10


Tre dagar kvar.

Ny vecka igen. Denna får med glädje gå snabbt. I allafall fram till Torsdag. Då är det dags igen gör ett gig på Pub Anchor i Stockholm. Vi är super motiverade för denna afton. Kan utlova 1000 % av det bästa DENIED har att erbjuda. Ses i storstaden!

DENIED - LIVE - TORSDAG 15 MARS 2012 - PUB ANCHOR / STOCKHOLM.

Tidningstips

Hemmaplans tidningen Mitt i Väsby har haft den goda smaken att skriva några rader om oss i senaste numret. Se till att inskaffa den på ett eller annat sätt. I Väsby Centrum finns den sedan igår Fredag 9 Mars annars att fiska upp.


Weekend power

Den tiden på veckan då man har absolut som mest och kraft att skriva musik är utan snack en Lördag. Man får vakna upp av sig, ingen känsla av stress och press. Ren jävla frihet och med batterierna fulltankade. Tänk om det kunde vara helg alla dagar, året runt. Det skulle man kunna kalla livet! Framför allt, så mycket musik som kan skapas. Inte som nu att man knappt har kraft Måndag till Fredag tack vare något som heter jobba... Fan, får nästan hjärnblödning bara man tänker på det. Snacka om galenskap! Vem i helvete kom på att arbeta...? Nåja, bara att köra in skallen i kaklet som vanligt och köra vidare. Nu blir det lite hotellfrukost, sedan ska det skriHeavy Metal musik utav helvete!

Dags att börja vessa till formen!

Senaste tiden har vi lagt mycket tid på arbetet med nya plattan. Det går framåt med stora stegen. Men säga ett datum när allt är klart, det vågar jag inte... Men ni kan lita på att det blir ruskigt bra! Skivan kommer att ha en härlig mix. Allt ifrån snabba grejor till ballad. Hur som helst, vad som står bakom dörren nu är spelning på Pub Anchor i Stockholm. Torsdagen 15/3 så blir det fullt jävla ös igen! Ska bli kul att kliva upp på huvudstadens bästa klubbscen. Imorgon Onsdag så bestäms setlistan som skall köras. Med lite lite tur och om vi hinner, så kanske vi lirar en låt från plattan Seven Times Your Sin som ej har spelats på år och dagar. Skulle vi inte göra det på Torsdag 15/3, så räkna med att den OCH fler gamla spår kommer att liras live framöver!

Tillbaka till Anchor.

Igår Torsdag 1 Mars så fick vi klart med spelning på legendariska Pub Anchor på Sveavägen i Stockholm. Datumet för giget är Torsdag 15 Mars. Ska bli riktigt kul att lira, även fast det är en veckodag. För oss i bandet spelar det ingen roll. Vi kommer att ge 1000 %! Kanske kanske kommer vi att lira en gammal klassiker från vår första skiva som vi inte har gjort på över 5 års tid. Bara en sådan sak gör det hela värt att titta in till storstan om man kan :-)


RSS 2.0