Dåligt med blogg grejor på ett litet tag.

Satan säger jag! Min dator jävel funkar inte ett skit! Tok död! Med andra ord, kommer att bli dåligt med blogg grejor från min del en tid framöver. Måste få igång den så fort som möjligt igen.

P.S. Pub Anchor giget har fått nytt datum: 25 Maj är det som gäller. Inget annat. Kolla in hemsidan för mer info om det.


Ett litet nytt frö på gång.

Helgen har fan varit bra. Lugn o skön. Inget stress alls. Känns bra. Började i lördags med att jobba på en ny låt hemma i mitt studio program som jag har i min färska "musik dator". Denna grej kan bli hur jävla grym som helst. Okej, har inte kommit så långt på den än. Men introt + versen rockar super hårt! Ruskigt nöjd men den hittils. Ska försöka fixa lite med den då och då när tid & ork finns. Det är ju tyvärr lite av det som är problemet: Tid & Ork. Jo, så är det ju faktiskt. Tänk om man kunde få lira och skriva musik på heltid. Det skulle vara livet det. Kanske kommer en dag.

DENIED RULES!

Inställd spelning - Lördag 19 April - ROQ i Stockholm.

Igår Tisdag 8 April klockan 16.00. Kommer hem från jobbet. Slår på datorn, kollar in mailboxen. Alright, ett nytt mail från s.k. "rockstället" ROQ i Stockholm. Lite intressant tänker jag, undra vad de vill. Öppnar och läser följande text:

tjenare David från RoQ här jag håller på att göra om lite med live banden
så när ni kör skulle jag vilja att ni kör ca 30 min men delar upp det på 2
set så 2 set a 15 min styck.. kanske sätta in 1 cover låt i båda seten
vore kul. så kanske 3 egna låtar och 1 cover låt / set ?

rock on !

/David

FUCK YOU, FUCK YOU och åter igen FUCK YOU! Exakt ROQ, ni hörde.
Är det någon jävla fritidsgård grej eller??!! 2 set a 15 min styck! Kan ni spela 2 st cover låtar!!!
Mycket har man hört, men detta tar nog fan priset.

Behöver jag säga att denna spelning är inställd från vår sida? Nä, skulle inte det va.

Pinsamt

Ny vecka hos Denied grabbarna.

Yeah, då var det Måndag igen. Som nog de flesta tycker så går veckorna jävligt fort. Framför allt helgerna. Bara smäller till så är de över. Men och andra sidan så är det "lite" bra också. Varför? Jo, spelningarna börjar närma sig. Ska bli jävligt kul att ut och lira igen. Tror vi hade det senaste giget Nov 2007! Fan, det är ju typ 100 år sedan känns det som. Pauser suger hårt. Det skulle vara guld om man typ kunde ha en till två framträdanden i månaden. Vem vet, men lite tur i framtiden kanske det blir så. Skulle vara ruskigt roligt om vi kunde få komma ut på någon form av "turné". Alla som har kollat in oss live vet att vi är ett grymt bra band på scen. Fult ös i 300 garanteras oavsett om det är 10 pers eller 1000000000.

Jag skrev för en tid sedan att vi hade ett riktigt bra gig på gång som förband till ett "känt" svensk gäng i maj månad. Nu blir det tyvärr inte av. Spelningen som var aktuellt är flyttad till hösten istället. Men vi ligger fortfarande bra till. Bandet som vi var tänkte att öppna för var MUSTACSH. Hade varit jävligt coolt. Som som sagt, kanske blir av senare under året.

Denna vecka blir det mycket fukos på att slipa formen inför först och främst giget på Garage i Märsta, Onsdag 16 April. Alltså, vi kan skiten men det är aldrig fel att repa in låtarna stenhård så att man kan lira dem i sömnen om så behövs. Lördag 19 April är det dags för igen för spelning i den stora staden, Stockholm. Ni som kan, dyk upp på stället ROQ (se mer info på hemsidan om adress m.m). Kommer att bli drag! Det kan jag lova.

Del 4 - Slave Not Man

Denna sång är 1000 % POWER FROM HELL! Raka puckar, inget strul. Bara rå Heavy Metal kraft a´ Denied. I replokalen, när vi lirar den, ja då förändras alla i bandet till Metal Maniac´s!! Haha!! Yeah! Låten är snabb med våra mått mätt. Peter får jobba en hel del med baskaggarna. När spåret var klart i studion så fanns det även med ett "bridge parti". Men, det åkte all världens väg inför slut "kontrollen" av låten. Bort med det, gå rakt in från andra refräng direkt till solo partiet och helt plötsligt så blev det hela ännu mycket bättre. Tyckte inte att den "gamla" versionen var dålig heller på något sätt men nu blev Slave Not Man ännu elakare. Vilken passar in alldeles utmärkt! S.N.M kommer att få er att vilja Headbanga bort skallen från resten av kroppen när den spelas i stereon!


Fotbollsmatcher - Fristad för idioter??

Helt ärligt, fan vad trött jag är på fotbollsmatcher. Alltså, alla idioter som springer på dem och tror att det är någon form av allmän fristad för att få leva ut sitt hat till allt och alla. Skulle aldrig länge gå på en fotbolls match live. Kan inte ta del av världen där inne. T.ex. ett Stockholmsderby. Hela Solna blir som stor jävla krigszon. Helt fantastikt. Ta med sina föräldrar eller små barn till en sådan tillställning. Inte värst. Man kan hamna i boxning när som helst. Killar mellan 15 - 45 springer runt i kläder utan sina lags respektive färger. Man ser direkt vilka som är där först och främst för att stöka. Hur orkar man? Jag förstår fan inte. Ska man riskera att åka in på kåken ska det det väl ändå finns någon bra anledning till det? Slå någon gnagare, bajare bla bla bla på käften bara för en "fotbolls match". Snacka om totalt vansinne. Idag så visades matchen Djurgårdens IF - Malmö FF på TV4. Under hela sändning hör man från läktarn folk skrika ut grova förolämpningar till höger o vänster. I 90 minuter!!! Fotbolls matcher har blivit ett hem för idioters egna hat. Vart är världen på väg? Jag är så less på detta skit.

Fuck it!

Fantastiskt vilken härlig värld man lever i. Den ena dagen är värre än den andra. Tar fan aldrig slut. Jag hatar hur många människor som helst på denna jord. Tänk om det kunde vara lagligt att få gå runt med en "9:a" och bara plocka bort folk som man tycker mindre bra om. Jävlar vad nöjd jag skulle bli. Framför allt, livet skulle bli bra mycket lättare och bättre att leva. Om någon tycker att jag är en galen idiot, titta på mig, bryr jag mig - skulle inte tro det. Finns säkert massor av personer som gillar mig mindre bra. Har två olika ordspråk som jag lever lite efter: 1. Om du ställer dig på min fot så hoppar jag in din skalle. 2. Bandla mig bra, jag behandlar dig ännu bättre. Bara att göra ett val hur det ska bli.

P.S. Denna lilla tattuering stämmer fan hur bra som helst.image45


Nu så funkar blogg jäveln igen!

Så där ja! Nu kan jag återigen skriva i min blogg. Har varit strul några dagar med hemsidan där man lägger in nya grejor. Det är ju så det är med Internet. Ibland funkar och ibland funkar det inte. Men det är klart, man kanske inte ska gnälla för mycket när man inte pröjsar ett öre för tjänsten..... Skit samma. Nu åker vi igen! Ska försöka skriva lite fler inlägg än vad jag har gjort tidigare. Men och andra sidan, det kanske är lättare sagt än gjort.... Typ, man går upp 04.30 på morgon, jobbar över "just nu" på tok för mycket, hemma i Smedby runt 17 - 18 tiden. Då är det inte alltid man har orken att sätta sig vid datorn och skriva något "roligt". Som jag har skrivit tidigare. Jobba: Världens sämsta jävla piss grej!!! Fuck! Sucks major! Men som sagt, ska bättre mig så gott det går med fler inlägg per vecka än tidigare. Annars i Denied då? Jo för fan. Det fixas och trixas dagligen med något. Det är flera olika coola grejor på gång. Vill inte säga för mycket innan något är klart. Vi får se hur det blir. Jag smäller upp om det här direkt på min blogg eller om nu inte min "blogg rival" Herr Salonen hinner före.......


RSS 2.0