www.myspace.com/deniedworld

Idag Tisdag 26 Feb så har vi på www.myspace.com/deniedworld lagt ut tre färdig mixade låtar som är tänkte att vara med på vår andra fullängdare. Dessa spår tycker jag fan krossar det mesta. Bara att gå in på sidan och dra upp volymen till max!
image35


Livet känns bra

Nu känns det som vi är på gång som fan. Nästan starkare än någonsin eller vad man nu ska kalla det. Promo plattan med tre spår på är tryckt och färdig, redo att börja skickas ut till diverse bolag. Tror inte att jag har skrivit något om det här på bloggen men vi har fått med oss en kille till på resan. Ola Dahlberg. Ola ska hjälpa oss med grejor runt omkring musik. Snacka med skivbolag m.m. Känns jävligt bra att ha med en kille som har koll på saker o ting i svängen. Detta år ska bli vårat år. Har sagt det tidigare och så kommer det garanterat att bli. Det finns fortfarande t-shirts + luvtröjor kvar att köpa för bra priser. Den som känner sig intresserad kan skicka mig ett litet mail till denied@comhem.se så styr vi upp det hela.
image34

Fullt drag i Denied verkstán

Nu börjar vi äntligen se lite ljus i tunneln. 1000 timmar i studion bla bla bla har nu givet utdelning i form av en, ska vi kalla den "promo cd" med tre nya låtar på. Hela Fredagen satt jag, Rob & Pete hemma hos mig och tryckte dessa skönheter. CD skivan ser så jävulsk JÄVLA cool ut! Fan det snyggaste jag någonsin har sett tidigare.
image33

Del 3 - Crossdraft.

Yes. Då var det dags för del tre i denna serie av tio. Denna gång tänkte jag berätta lite om mina tankar runt låten Crossdraft. Knappast någon radiolåt. Denna sång är krig, mystik, mörker & tyngd. Alla i bandet älskar den. En av de längsta spåren från kommande plattan. Tror att den tickar in på runt 6 minuter. Crossdraft börjar med ett jävligt coolt intro för att sedan explodera i äkta Denied Metal Style. Raka rör, dock i ett litet långsammare tempo. När takten kommer igång vill man fan börja headbanga direkt. Som vanligt har jag inte koll på vad texten handlar om till 100 procent men jag tror att det något om finska vinterkriget (var det inte så Jari...?). Lägger mig inte i vad textmästarn Salonen skriver om. Den är hans del av kakan att hålla koll på. Rätt kul, låten skrevs faktiskt för väldigt länge sedan. Långt innan planen för hur skiva nr två skulle låta. Men den passade in alldeles perfekt. Lite roligt kan jag tycka. Som sagt, Crossdraft är ingen glad grej som man slår på när förfesten drar igång direkt. Men, den krossar på sitt egna härliga sätt. Jag är stolt över den.
image32

WE ROCK!

Lördag 9 Feb 2008. Jag och Stellmar har tillbringat hela dagen i studion tillsammans med Westan. Till den som tror att man slänger ihop en platta på en vecka och sedan tror att det ska låta bra säger jag bara: Glöm det! Det är så mycket grejor att fixa med. Visst, man kan lira in en skiva på en dag om man känner för det. Det kommer att låta skit. Vår andra platta har tagit jäkligt lång tid att göra. Säger inte imot om det. Men, den kommer fan att krossa! Jag är jävligt stolt över det vi har fått till denna gång. Kan inte en jävel ta ifrån oss. Hoppas att vi snart ska bli klara med "the stuff" så att resten av världen får höra den. Jag & grabbarna tror hårt som fan på detta. Denied är enligt mig världens coolaste metal band. Och gissa vad, skiter fullständigt om någon tycker något annat.
WE ROCK!!!!
image31


RSS 2.0