Snart så smäller det!

Äntligen så är väntan snart över. Det känns som 100 år sedan det blev klart med spelningen på Runby Bar & Kök. Men imorgon är det Lördag 28 Nov! Två grymt bra hårdrocksband på samma scen, på hemma plan. Kan det bli bättre? Och det är löningshelg på köpet... Tror det kan bli en ruskig fest. Eller så kommer det 14 pers och det enda man vill göra är att ta fram hagelbrakarn... Lite synd bara att Chris inte kan vara med. Men det hade vi inte räknat med heller. Hans debut blir istället på The Cave nästa Lördag. Vi har repat hårt senaste veckorna, låtarna sitter där de ska. Alla i bandet ser fram imot morgon dagen. En sak lovar jag, ingen kommer att går där ifrån utan ett leende på läpparna! Det blir HEAVY METAL HEAVEN!

Imorgon kör vi!!!

Andy MAYHEM Roxx

P.S. Lyssnar på nya U.D.O. plattan. Än del låtar är ruskigt bra! Upptäck!

One big happy family.

I och med Chris intåg i bandet så är vi redo att rocka röven av hela jävla världen! Ge denna unge man någon vecka till på sig att kunna låtarna, ja då krossar vi hårt! Chris första gig med bandet kommer att bli på The Cave i Sundbyberg, Lördagen 5 Dec.


Nyheter om spelningen på The Cave - Lördag 5 Dec.

Har igår varit i kontakt med stället The Cave i Sundbyberg angående vår förbands spelning där på Lördagen 5 Dec. Grabbarna i Hellfueled har blivit tvungna att hoppas av denna kväll vilket gör att vi kommer och vara kvällens "huvudband". Vi hade med glädje öppnat för HF men nu kör vi utav bara helvete! Det kommer att bokas ett förband till oss, i skrivande stund är det dock inte klart vilka det blir. Jag återkommer om det. Som sagt, spel reglerna har ändrats en del, men vi lägger oss inte ner och dör på något sätt för det. Tvärtom, vi tänker ge rock publiken på The Cave en kväll de sent ska glömma. Med all sannolikhet gör Chris sin första spelning med bandet denna afton. Missa inte detta, kommer bli MAYHEM som fan! Detta rock ställe har LÄTT Stockholms bästa scen. Förutsättningarna har aldrig tidigare varit bättre för en grym kväll för oss! Så tar er till Sundbyberg Lördagen 5 Dec. Här nedan har ni adressen till The Cave´s hemsida:

www.thecaverockclub.com

P.S. Självklart så gäller först hemma plan giget på Runby Bar & Kök nu på Lördag! Kom i tid, kommer att bli mycket folk!

STÖD DENIED FRÅN HELLANDS VILDA VÄSBY!

Och så var vi FEM igen!

Sedan en ganska lång tid tillbaka så har vi varit en man kort i bandet. Men, inte längre. Liten "virvel trumma".... Pang! Chris Vowden. Välkommen till DENIED. Chris är vår nya "solo gitarrist". Längre presentation kommer senare. Nu är vi redo att rocka bättre än någonsin!!!

DENIED WORLD DOMINATION!

P.S. Missa för i helvete Lördag 28 Nov på Runby Bar & Kök! Blir en crazzzyyyy night!

Uppdateringar och nyheter på www.myspace.com/deniedworld

För närvarande kommer information om nyheter, gigs m.m. endast att göras på vår myspace sida. Återkommer när vår "vanliga" är i full drift.

Kommer att skriva en längre blogg i veckan.

/Roxx

www.myspace.com/deniedworld


DENIED på www.themetaldeli.com - Avsnitt 46.

Idag så är vi med på den amerikanska metal sidan www.themetaldeli.com. Varje vecka så är det en ny "radioshow" att lyssna på där. Denna vecka är har det kommit till ansnitt nr 46. Exakt tid 34,78 in i programmet så är vi med. Dra fram spelaren till det klockslaget, där kommer låten The Black Room.


Grabbarna drar österut.

För första gången i bandets historia så ska vi sätta våra skitiga Väsby fötter på en scen utanför Sveriges gränser. Närmare på Mariehamn/Åland och på stället Dino´s Bar & Grill. Vi kommer att lira två kvällar i rad där. Fredag + Lördag 11 / 12 Dec. Ska bli jävligt roligt. Den som inte vet så mycket om DBG så kan jag berätta att många ganska så stora akter har lirat där under årens lopp. För att nämna några: Mustach, Wolf, Hellfueled, M.A.N, Dia Psalma, Fatal Smile, Dead By April. Vi kommer att åka över till Åland och på allvar visa vad DENIED har att erbjuda. Heavy Metal med kvalitet! I och med att dessa två datum är klara och bekräftade så har vi gigs tre helger i rad. Så här ser det ut om någon nu har missat det:

Lördag 28 Nov. Runby Bar & Kök (+ support av våra polare i Rough Diamond).

Lördag 5 Dec. The Cave i Sundbyberg (vi öppnar för Hellfueled).

Fredag 11 Dec. Dinos Bar & Grill.

Lördag 12 Dec. Dinos Bar & Grill.

See you on tour!!! :-)


Grejor på gång.

Upp med tuppen, det är mitt helgmotto. Kan inte ligga kvar i sängen och dra mig en sekund längre än nödvändigt. Kanske har fått en sväng av Dolls ADHD i mig... Alltså, har man sedan ´91 gått upp klockan 04.30 på morgon och sedan på en helgdag får sova till runt 7 - 8 bläcket, ja då är batterierna full laddade igen. Visst, jag är jävligt trött på kvällarna och brukar duna in runt 22 tiden. Med andra ord att se på film eller liknade är helt omöjligt utan att somna efter 30 min! Okey, Söndag igen, grått och jävligt ute. Då är det perfekt läge för att jobba med band prylar. Kan säga att det är en del grejor på gång. Tidigare i veckan så började vi hemma hos mig att jobba med "ny låt nr 2". Redan har vi kommit ganska så långt på den. Kan lova att den blir häftig (vad skulle jag annars tycka... rött kort till mig själv nästan...). Helt ärligt, den kommer att rocka hårt. Inget snack om det. Åhh andra sidan, vill någon tycka annat, rör det mig + grabbarna inte i ryggen. Nr 1, musiken gör vi för oss själva i första hand. Så har det alltid varit och kommer att vara. Allt där runt omkring är ren bonus. Så klart vill man ju att folk ska gilla det man gör, men man kan inte skriva låtar i tanke på vad någon annan ska tycka eller inte. Skulle ju vara lite skumt om man gjorde musik som man själv inte tycker om bara för att det ska passa så att säga. Nix pix, så funkar det inte. Nästa "nyhet" då?, Jo, spelningar på gång i December månad, på ett känt rockställe utanför Sveriges gränser faktiskt. Hoppas ha det bekräftat i veckan som kommer. Kan säga att band som Mustach, Wolf, Dead By April, M.A.N, Hellfueled, Fatal Smile m.fl. har gigat på det stället tidigare. Dagens sista "nyhet" handlar om ev ny solo gitarrist till bandet. Som då flesta säkert vet som följer DENIED, så har vi saknat en person. Platsen på solo yxan.  I mitten av nästa vecka kommer den kille som ska provspela. Ska bli mycket intressant. Vi får se hur det går. Mer info om det + övriga grejor läggs upp på hemsidan så fort något finns att rapportera.

STÖD DENIED FRÅN VILDA VÄSBY!


RSS 2.0