Vecka full av hårdrock!

Då var det ny vecka igen. I denna står det i kalendern HÅRDROCK! I massor! Efter att vi har haft en liten "frihelg" pga diverse orsaker så tar vi tag med allt vad inspelning + repa heter igen. Imorgon Tisdag så börjar recording av trummorna på en ännu icke namngiven sak men som går under arbetstiteln "puklåten", under ledning av Henrik "Westan" Westerlund som har bra koll på diverse grejor där vi är mindre kunniga... Ska det bli riktigt bra så behövs det alltid lite "extra" resurser. Sedan så har vi Onsdagen, då ska skallen blåsas ut med hjälp av 1000 och åter 1000 Watt i form av rep. Viktigt att hålla gång både gamla som nya låtar även om inga gig i dagsläget är inplanerade. Man blir lätt lite rostig av ett par veckors frånvaro så att säga. Maskinen ska i princip kunna vara redo att ta en spelning när som helst. Torsdag och resten vecka så ska det fixas och trixas med de få låtarna som ännu ej är skriva till 100 % och som ska med på kommande resan. Det saknas inte mycket på dem men nu ska sista sista lilla pusselbitarna på.

P.S. Se till att hålla ögona öppna framöver på vår officiella hemsida www.deniedworld.com...Tänk om...

Tänk om man ibland bara kunde trycka på en liten knapp och sedan är allt klart. I detta fall en skivinspelning. För dem som inte har sätt in bakom kulisserna så kan jag berätta att ligger ett galet mycket jobb bakom innan en cd skiva är klar. Nästan på gränsen till vansinne... Men kanske är det där tjusningen ligger. Att när det verkligen är färdigt, ja då är det en fantastisk känsla och man kan se tillbaka på alla timmar med bara ett stort leende. Vår kommande skiva börjar ta form på allvar. På 7 av 10 låtar är all komp, sologitarr & bas inspelade. Steg för steg och vecka för vecka så kommer vi närmare slutmålet och längtan ditt...är stor!


DENIED på Facebook!

Framtiden för bandet ser mer ljust ut än någonsin tidigare. 10 st nya spår är på väg ut från studion inom de närmsta månaderna osv. Men mycket mer kan bli ännu bättre. T.ex. en sak som är lätt är att stödja oss igenom att bli vän med bandet på Facebook. Gå in på sidan, tryck på "gilla" markering. Sprid adressen vidare till allt och alla.

www.facebook.com/deniedworld

Nytt videoklipp på YouTube!

Ett ny inspelat videoklipp från förra helgen finns nu att kolla in på YouTube. Chris solar hårt över nya låten "Nothing Is Sacred". Mycket nöje!

http://www.youtube.com/watch?v=MCivYYm_eB0


Studio Söndag

Vecka för vecka så växar nya plattan fram. Kanske inte i rekord fart men ändå så går det riktigt bra framåt. Inspelningen är absolut prio ett för bandet. Inget annat är viktigare just nu. Som det ser ut i dagsläget med alla diverse förutsättningar så är nog en release trolig i början av 2012. Det vi kan själva kan påverka kommer att göras till 100 %. Sedan så är vi ju beroende av andra personer där det så klart inte blir lika lätt att styra "deras" kalender och åtagande. Men vi får se. Hur som helst, kan utlova en kanon platta när att klart. Tror att musiken på sju av tio spår är inspelade vid denna stund. Idag Söndag 6 Nov så ska recording av sologitarr göras för att ge extra god krydda i grytan. För dem som själva inte skriver och spelar musik så gör man först all komp färdigt, sedan så lägger man till det goda sist så att säga. Ev så kanske en video kamera plockas med idag för att dokumentera händelserna för att sedan läggas upp på våra hemsidor.


RSS 2.0