Bästa Art Work någonsin

Fredag kvällen satt jag & Robban hemma hos vår polare Kim Nyman och jobbade bl.a. med omslaget till kommande demo plattan. Har nog aldrig känt mig så nöjd med det "art work" fick vi till. Otroligt snyggt. Längtar tills att är klart för att sedan få visa upp det för hela jävla världen. This will crush you MF!!! Nåja, bilderna för tala för sig själva inom en snar framtid. Okej, status läget för vad gäller nya "skivan" är den att vi väntar på att Johan ska komma ut till Väsby för att sjunga in sången. Med lite tur så kan det bli av nästa vecka. Bandets längst (ingen överdrift... haha) medlem har för tillfället en del åtagande att göra klart med Jaded Heart först.

Tack för de 30 fantastiska åren - Running Wild & Rolf Kasparek

Har precis fått veta att ett av mina absoluta favorit band igenom alla tider, nämligen tyska Running Wild ska lägga ner efter 30 år i rockens tjänst. Sedan jag hörde RW första gången i början av 80 talet har jag dyrkat & älskat dem. Känns nästan lite sorgligt att det nu ska vara över. Men det är väl så, allt har sin tid här i livet. Det finns så mycket att säga om detta band. Först o främst ska det sägas att det faktiskt är nästan en man som är bandet själv. Nämligen kungen av riff, melodier. Hans namn är Rolf Kasparek. Finns ingen i hela världen som har skrivit lika många bra hårdrockslåtar som han har gjort. Skulle jag skriva upp dem alla här på bloggen så skulle ni få läsa resten av dagen. En gång i tid var jag extremt nära att tattuera in RW loggan på armen. Har för mig att motivet var färdigt och allt men på något sätt så blev det inte av. Får kanske ta o göra det nu istället för att hylla en legend som för alltid kommer att leva kvar i mitt hjärta.Studio Rapport.

Då var denna helg snart slut. Har bott i Herr Westerlunds studio från Fredag till Söndag. Som jag har berättat sedan tidigare här på min blogg så lirar vi nu in tre låtar i syfte som "promotion" material. Trummor, bas och komp gitarrer är nu inspelade o klara. Hoppas att sång och solo gitarr blir fixade inom de närmsta veckorna. Fick med mig låtarna hem från studion och de låtar redan nu RIKTIGT bra! Då ska man tänka på att detta bara är "grund ljudet". Sedan så "skruvar" man till soundet ytterligare ett par nivåer. Som sagt, det är bra skit redan nu, kommer krossa när allt är klart.

Support DENIED!


Ny recension av "The New Army For The Old Revoltion".

Den Holländska hårdrocks websidan www.mariosmetalmania.com har skrivet en recension om vår senaste demo platta "The New Army For The Old Revoltion". När man kommer in på sidan, välj rubriken "CD & DVD Reviews". "Scrolla" ner lite tills ni kommer till DENIED. Där finns det en lång & bra recension att kolla in.

Lillen börjar bli stor.Min lilla brorson Liam växer så det bara knakar om det. Känns som om han alldeles nyligen vägde typ 3 kg och var 40 cm lång eller något liknande. Häftigt o se hur han tar nya steg i sin utveckling vecka för vecka. Snart är det bara en tidsfråga innan han följer med sin far & farbror ut på rock äventyr.... :-)

Ny Super Sångare är född.

Har idag upptäckt ett band som heter HIBRIA, från Brasililen. Spelar en blandning av Heavy Metal/Power Metal. Har endast hittills hört ett par låtar men sångaren.......... Ja Herre jävlar vilken snubbe på att sjunga! Otroligt bra röst. Det kändes som man fick ett baseball trä rakt mellan ögona när han tog i lite. Älskar att upptäckta ett nytt gäng där det finns något som sätter klorna i en. Killen på sång heter tydligen Iuri Sanson och han får rakt upp o ner 10 poäng av mig. En sångare i världsklass. Inget snack om saken. Musiken har jag inte riktigt inte riktigt lyssnat in mig på sådär. Har lite svårt för när det blir lite för mycket "Power Metal" över det hela. Med det som är lite "minus" kan man ta när sånginsatserna är som de är....... grymmmmmmaaaaaa!!!

Kolla in deras Myspace sida och bilda er en egen uppfattning.
www.myspace.com/hibria

P.S. Nästa helg studio, de ska gitarrerna spelas in för den nya tänkta "demo" skivan. Vi har bokat upp den bästa jävla gitarr förstärkaren som finns på hela förbannade jordklotet! Blir det inte bra ljud nu, ja då lär det aldrig bli det.


Nya bilder på www.myspace.com/deniedworld

Har idag lagt upp en hel del nya bilder på "bildspelet" som snurrar runt på vår myspace sida. De flesta är från spelningen tillsammans med H.E.A.T som var den 28 Mars på Runbybaren. Ni som ev har tagit kort med mobil telefoner, skicka mig gärna dem via e-mail. Två olika adresser finns jag att nå på:

denied@comhem.se
deniedworld@hotmail.com


Väsby´s Gitarr Hjälte Nr 1 - Benny Persson

Många gånger sedan starten av bandet har jag haft äran att få höra denna unge mans fantastiska gitarr spel. Väldigt få gör det lika bra som Benny "Bempa" Persson. Det står jag för alla dagar i veckan. Den "jäkeln" har all teknik i händerna som finns men hans absoluta styrka sitter i känslan. Varje gång vi lirar tillsammans och det är dags för ett solo parti i låten tänker man alltid, "undra vilket världsklass solo som ska komma nu". Och tro mig, det levereras så gryma grejor varje gång. Persson tänker inte, han går på ren inspiration. Hade man haft två procent av Benny´s talang så hade jag varit en lycklig man.... Det finns en liten story som jag aldrig glömmer. Min polare Henrik Westan Westerlund skulle fylla 35 år. På den tiden var Westerlund med i bandet och vi hade samlat en massa polare i den gamla replokalen som låg på Ardennergatan för att lira några låtar. Efte att vi hade bränt av en tre fyra sånger och alla var nöjda och glada så står jag, bempa och en kompis till Westan och snackar lite. Under samtalet säger killen som pratar med oss: "Fan, det bästa gitarr solot jag vet är på låten Bark At The Moon med Ozzy". Unge Herr Persson som fortfarande har gitarren hängades runt halsen tittar på mig i två sekunder, tar upp sladden från golvet, stoppar in den i yxan, slår på stärkaren och lirar av solot som det precis talades om. Fast i bättre version än orginalet! Hahaha! Tror ni "killen" tappade byxorna? Skulle tro det! Själv stod jag bara där och små skrattade för mig själv. För tror ni att jag blev förfånnad? Inte värst.RSS 2.0