Följ nyheter på Facebook!

Som jag skrev för en tid sedan så är tiden lite begränsad för att lägga ut alla nyheter om bandet på våra samtliga hemsidor. Vi har därför "valt" Facebook som prio nr 1. Där står 100 % av allt det som händer!
 
Gå med i DENIED´s facebook sida idag!
 
www.facebook.com/deniedworld

The Metal Madman Radio Show!

Nu på Onsdag 21 Nov så kommer den amerikanska websidan The Metal Madman Radio Show att presentera vårt nya material från ep´n Judas Kiss! Coolt som fan! Här nedan finns adressen för mera info.
 
http://www.themetalmadman.com/'
 
 

Är ni redo för ny musik?! Snart kommer ep´n "Judas Kiss"!


Häng med!

Som man kanske har har "märkt" så händer det många positiva saker runt bandet. Nyheterna är många och alla läggs inte upp på officiella hemsidan www.deniedworld.com. Det "viktigaste" kommer så klart alltid att stå där men vill man följa med på allt som händer så är det vår Facebook adress som gäller av den enkla anledningen att tiden är begränsad för att hinna med allt. Denied´s resa fortsätter framåt i högre fart än någonsin tidigare!
 
Häng med på www.facebook.com/deniedworld
 
 

Liten intervju att kolla in.

För ett par dagar sedan gjorde jag en liten intervju till sidan www.vasby.nu. En lokal nyhetssida som är riktigt bra. Länken till texten finns att använda längre ner. Annars så är det full fart i bandet. Vi presenterar vilken dag som helst ett datum när ny musik kommer att finnas tillgänglig. Ska bli super kul att få höra folks reaktioner. Ris som ros. Man får tycka som man vill. Fler "nyheter" är på gång, måste vara vänta att de är bekräftade till 100 % innan jag kan gå ut med det. Som vanligt, håll ögona öppna. Besök våra hemsidor för att ha bästa kontroll.
 
http://vasby.nu/Culture.aspx?articleId=315
 

RSS 2.0