Ny vecka hos Denied grabbarna.

Yeah, då var det Måndag igen. Som nog de flesta tycker så går veckorna jävligt fort. Framför allt helgerna. Bara smäller till så är de över. Men och andra sidan så är det "lite" bra också. Varför? Jo, spelningarna börjar närma sig. Ska bli jävligt kul att ut och lira igen. Tror vi hade det senaste giget Nov 2007! Fan, det är ju typ 100 år sedan känns det som. Pauser suger hårt. Det skulle vara guld om man typ kunde ha en till två framträdanden i månaden. Vem vet, men lite tur i framtiden kanske det blir så. Skulle vara ruskigt roligt om vi kunde få komma ut på någon form av "turné". Alla som har kollat in oss live vet att vi är ett grymt bra band på scen. Fult ös i 300 garanteras oavsett om det är 10 pers eller 1000000000.

Jag skrev för en tid sedan att vi hade ett riktigt bra gig på gång som förband till ett "känt" svensk gäng i maj månad. Nu blir det tyvärr inte av. Spelningen som var aktuellt är flyttad till hösten istället. Men vi ligger fortfarande bra till. Bandet som vi var tänkte att öppna för var MUSTACSH. Hade varit jävligt coolt. Som som sagt, kanske blir av senare under året.

Denna vecka blir det mycket fukos på att slipa formen inför först och främst giget på Garage i Märsta, Onsdag 16 April. Alltså, vi kan skiten men det är aldrig fel att repa in låtarna stenhård så att man kan lira dem i sömnen om så behövs. Lördag 19 April är det dags för igen för spelning i den stora staden, Stockholm. Ni som kan, dyk upp på stället ROQ (se mer info på hemsidan om adress m.m). Kommer att bli drag! Det kan jag lova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0