Äntligen känns det som om det går våran väg....

Senaste tiden har varit mycket bra för bandet. Det känns faktiskt som om att något riktigt bra är på gång att hända. Det var tag sedan jag kände en sådan här stor lust att jobba hårt för att vi ska lyckas i rocksvängen. Vill passa på att hylla vår webmaster Petra Oskarsson som håller i vår "stora" hemsida + hjälper oss med allt mellan himmel jord. Du är bäst! Förmodligen så kan vi snart räkna in en till person i Denied familjen nämligen Janne Karvonen. Planen är att Janne ev ska bli bandets "Myspace" kung. Det innebär i korta drag att "bomba" ut bandets musik & namn i den stora Myspace världen. Det är otroligt viktigt att marknadsföra sig på alla tänkbara sätt som finns till förfogande. För syns (eller hörs) du inte, ja det finns man inte. Inte svårare än så.

Men det kanske bästa av allt är att vi kanske har en "business partner" på gång. Säger som "vanligt" inte mer än så innan något är bekräftat eller klart. Återkommer om det senare.

Vi har börjat att planera för fullt med att spela in 2 - 5 låtar med Johan Fahlberg på sång. Denna gång så ska det bli en produktion som kommer att krossa det gamla med 1000 häst längder! Jag, Dolls & Rob har en klar bild i våra huvuden hur vi vill att soundet ska låta. Tror faktiskt vi kan nå dit utan att behöva lägga ut stora stora pengar. Visst, låten måste självklart i sig vara bra men ljudbilden är fan minst lika viktig.

FORZA DIF & DENIED!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0